Sayfa 829/1000 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Arkadaslar ben portfoyumde ppf tcd osd vardir be eib de bugun ekledim. Ppf den cikmak istiyorum. Sizce bir tik yukari be alsam iyi oluyor? Aslinde tcd zarar verirken onu kapatsin. Cunku buyuk miktar ppf de osd de
    Tpf gak htt bir göz at bunlara belki faydası olur son olarak okd bakın birde

Alıntı Originally Posted by Baybars10 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Msci ikinci denemesini yapiyor
    27 yi asti
    Eger tutunursa
    Efendiler
    Hazirlanin haftaya bistte 115k yi ilan edecegiz...ytd...syg
    Ben bistin daha fazla çıkacağını düşünmüyorum bi silkeleme olabilir
    Hala ayni dusuncedemisin baybars???

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hala ayni dusuncedemisin baybars???
    Her yükselişin bir düşüşü , her düşüşün bir yükselişi vardır.Fazla teknik bilmiyorum ama bana göre (bakış açım) yükseliş tamamlanmıştır diye düşünüyorum kimseye yön vermem sadece şahsi düşüncem

4. Bist halen çok ucuz, dolar bazında halen 2001 fiyatlarındayız, oyle böyle bir kaç ay sonra 135 binleri rahat aşarız. Düzeltmeler olursa alım için fırsat olur

Sabırla acc de bekliyorum, şu an param olsa acc alırdım(ama siz almayın sonra bana aldırdın demeyin) Yine eşikledi. Tabi bu benim acc ye kızgın olduğum gerçegini degistirmez. Bugun için ya 0 kâr yada +2 kâr bekliyorum arasını beklemiyorum. Bugün eksi beklemiyorum artık yeter. Ocak 15 e kadar 10k kâr almayı umuyorum. En azından daha fazla kârdan zara beklemiyorum. Şimdilik böyle. Ytd
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Sabırla acc de bekliyorum, şu an param olsa acc alırdım(ama siz almayın sonra bana aldırdın demeyin) Yine eşikledi. Tabi bu benim acc ye kızgın olduğum gerçegini degistirmez. Bugun için ya 0 kâr yada +2 kâr bekliyorum arasını beklemiyorum. Bugün eksi beklemiyorum artık yeter. Ocak 15 e kadar 10k kâr almayı umuyorum. En azından daha fazla kârdan zara beklemiyorum. Şimdilik böyle. Ytd
    Bakiyeniz ne kadar ?

Pinar sut allah seni davul etsin

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    10k kar? Ne kadar oaraniz var acc de?

Sayfa 829/1000 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •