Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Baybars10 Yazıyı Oku
    Tpf gak htt bir göz at bunlara belki faydası olur son olarak okd bakın birde
    Ahu - Ais pff den daha iyi getiri
    +1valor

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Eyvallah üstad ben de seni kendime benzetiyorum😁 yan hesabın falan sanacaklar😂
    Nasil sanmasinlar
    Ben bile seni yan hesabim zannediyorum 😉😂

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Nasil sanmasinlar
    Ben bile seni yan hesabim zannediyorum 😉😂
    😂😂😂 yalnız senin profil fotosu çok guzel üstad

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    😂😂😂 yalnız senin profil fotosu çok guzel üstad
    Tsklr ustadim
    Tarzimla uyustugu soyleniyor
    Cok defa hudaverdiyi koydum ama yaptigim yorumlardan cok avatarim tepki gordu ve bunu geri koydum

5. Her şeyden çıktım. En başta 🐘 olmak üzere ppf ile devam edeyim. Borsa bilmeyen biri olarak çok bile kaldım☺ BIST düşer ise, buradaki yorumlara göre tekrar girerim sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Neden böyle bir kanıya ulaştınız üstadım? Birkaç gün önce OPB’ye açık çek bırakmıştınız [emoji4]
    '' açık çek '' bıraktığım mesajımı bulup buraya gönderebilir misin ? öyle bir imada mı bulundum ? Lütfen yazılanları amigdalamız ile algılayıp refleks - içgüdüsel şeklinde yanıtlar vermeyelim... frontala alalım sizleri şöyle
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Her şeyden çıktım. En başta 🐘 olmak üzere ppf ile devam edeyim. Borsa bilmeyen biri olarak çok bile kaldım☺ BIST düşer ise, buradaki yorumlara göre tekrar girerim sanırım.
    Cok yorgun gorunuyorsunuz ustadim 😂
    Dinlenin biraz

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    '' açık çek '' bıraktığım mesajımı bulup buraya gönderebilir misin ? öyle bir imada mı bulundum ? Lütfen yazılanları amigdalamız ile algılayıp refleks - içgüdüsel şeklinde yanıtlar vermeyelim... frontala alalım sizleri şöyle
    Hamza bey
    Siz gercek hamza sutbiyikmisiniz

Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •