Sayfa 876/1000 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. görünüşe göre borsa düşerken acc, borsa çıkarken de hisse fonlar artı getiriyor, ben de eşit oranda ikisi de var, yani borsa düşse de çıksa da getirim sıfır oluyor, bu durumda ikisinden birini tercih etmek gerekiyor sanırım.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Sevinen üstad umarım gönlünce olur.
    Biz kazanamadık kalanlar kazansın.
    Bu arada sevinen üstada itibar puanı atalım arkadaşlar.
     Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Teşekkür ediyorum üstadım hepimiz kazanalım inşallah birbirimizi kırmadan dökmeden..
    Emmi ikinize de vermisim
    Baskasina verin diye uyari cikiyor...

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi ikinize de vermisim
    Baskasina verin diye uyari cikiyor...
    Sagolasin Web üstat açıkçası itibar puanı ne işe yarıyor bilmiyorum 🙂 zaten sadece bu başlıkta yazıyorum bir avuç insanız burada dolayısıyla birbirimizi biliyoruz. amaç birbirimize faydalı olmak, göremediğimiz atladığımiz yerleri hatırlatmak birbirimize.

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sagolasin Web üstat açıkçası itibar puanı ne işe yarıyor bilmiyorum 🙂 zaten sadece bu başlıkta yazıyorum bir avuç insanız burada dolayısıyla birbirimizi biliyoruz. amaç birbirimize faydalı olmak, göremediğimiz atladığımiz yerleri hatırlatmak birbirimize.
    Itibar puani sizin yorumlarinizin sevildigini gosterir. Bir kisinin yorumunun sol altinda iki amblem olur
    Biri ona itibar vermek icin digeri sikayet etmek icin...syg

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    görünüşe göre borsa düşerken acc, borsa çıkarken de hisse fonlar artı getiriyor, ben de eşit oranda ikisi de var, yani borsa düşse de çıksa da getirim sıfır oluyor, bu durumda ikisinden birini tercih etmek gerekiyor sanırım.
    Bu hep böyle olmuyor yanlız, Acc geçen hafta borsa düşerken de çıkarken de eksi getirdi...

6. Arkadaşlar uzun süredir kvba araçlarında duruyorum. Bugün tahvil fazileri artış göstermiş. Ppf ye dönmek mantıklı olabilir mi bu konu neler düşünüyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Seyes Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun süredir kvba araçlarında duruyorum. Bugün tahvil fazileri artış göstermiş. Ppf ye dönmek mantıklı olabilir mi bu konu neler düşünüyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yuzde elli yuzde elli yap????
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Tcd artida
    Fid de topluyah
    Acc bizi kiskaneyyah

Sayfa 876/1000 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız