Sayfa 329/1200 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Haberi kacirmissiniz.. riva projesinin ihalesi var.. muhtrmelen projenin m2 detaylari netlestigi icin ve yaklasik ne kadarlik bir proje olacagi kurgulandigi icin yukseliyor. Gelirin yuzde 80 ni gs ye verilecek.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu da benden olsun
    Golden Cross olmuş hisseler A ve B grubu

Alıntı Originally Posted by yakkir Yazıyı Oku

Basit grafik;Çanak tabanı oluşumu sürecinde denilebilirmi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Denilebilir.

Dipten kalkis hacimsiz ama olsun.

6.80 asagi gecilmeden buralarda yatay yaparsa ufak bir canak yapip yukselise kalkabilir.

Zaten uzun vadeli bir trend kagidi.

Alıntı Originally Posted by sunvital Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

aslında temkinli olmak lazım, olası bir yükseliş için birçok done olsada yinede asıl aslan 45 ustu ortaya cıkar gibime geliyor.. 3 gündür düşüyor %-4,50 yi buldu gider ayak stoplatmayı seven bir kağıt bunu unutmamak lazım,, kısa zamanda verdiğini geri alırsa minikte olsa artı bir sinyal sayılabilir.. kısaca 45 üstü o.v adına hoşe ytd
    Cok guzel analiz etmissiniz. Tesekkurler. Aynen katiliyorum.

Yukselisin sinyalini verecek en net rakam bence 42 dir.

Bende biraz aldim 39.60 ve 40 lardan. Ama beni sıkmayacak meblag. Asıl alımı 42 uzeri yapmayi dusunuyorum.

Tabi gecerse.

Alıntı Originally Posted by sadeceizleyen Yazıyı Oku
    benim gözümden bist100...

Sacro üstat, delly rallinin sonuna yaklaşıyoruz.. ne dersin ?

Sonuna gelinmis olabilir.

Mayis haziran sat git olabilirden bahsetmistik zaten.

Ama biraz satilsa bile coskuda yapmak istediklerini dusunuyorum.

Bilirsinizki bizim borsamizda tepelerde kagitlar show yapip mali yikar. Bazi kagitlar showu onceden yapti. Kront sasa gibi.

Daha bu showlardan baska kagitlardada cok gorecegimizi dusunuyorum.

Oyle bir zamandayiz ki portfoyu 1 hafta gibi bir zamanda 2 ye katlamak mumkun. Terste yakalanmadan islem yapmak lazim. Kagit degisimleri cok cok fazla Onun icin borsanin hacmi hep 5 6 milyar.

Yani aslinda tam borsa zamani. Coskuyu yakalamak isteyen oyuncular. Iyi montanli islemler yapiyor.

Bizde ky olarak bunlari onlarin izinden degerlendirmeye calisiyoruz teknik analizle.

Bu piyasayi tepeye kadar yada sat verene kadar sonuna kadar sömürmek taraftariyim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. Sacrosanct hocam son zamanlarda CİTİ Alkayı toplamaya başlamış sizce dahada gideri olurmu Alka^nın teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by alan26 Yazıyı Oku
    YAZMAYIN KARDEŞİM BURALARDA. BOŞ MARJİNAL LAFLARLA KİMSEYİ TERS KÖŞE YAPMAYIN. YAZACAKSANIZDA DELİKANLI İNSAN EVLADI GİBİ YAZIN.HAYATIMI BORSADA ÇÜRÜDÜ YAŞIM 52.YİNE HÜSRAN..YİNE TAKLAYA GELDİK.Ha düşecek ha düşecek 96.000 oldu. BİR KURUŞ KAZANAMADIK.
    Ne diyon dayı.

düşüncelere kurşun işlemez.

6. Sacro hocam bu maktk çok pis gidecek gibi bir his var içimde rsi ayliklarda 75 üzerinde yataya sarmış 3.13 zirvesini düşünürsek sanki burdan 3 katlayacak gibi ne dersiniz.

düşüncelere kurşun işlemez.

7. Sakro üstat bu akenerjinin zamanı ne zaman gelecek.

8. sn sacro 7-14-21 günlük ortalamalar ve macd yukarı kesti..hacim iyi değil..birde fincan kulpu gibi bir şey yapar mı ne dersin..yoksa gördüğüm serap mı
    http://

Sayfa 329/1200 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •