Originally Posted by
yakkir
Basit grafik;Çanak tabanı oluşumu sürecinde denilebilirmi
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denilebilir.
Dipten kalkis hacimsiz ama olsun.
6.80 asagi gecilmeden buralarda yatay yaparsa ufak bir canak yapip yukselise kalkabilir.
Zaten uzun vadeli bir trend kagidi.

Originally Posted by
sunvital

[/IMG]
aslında temkinli olmak lazım, olası bir yükseliş için birçok done olsada yinede asıl aslan 45 ustu ortaya cıkar gibime geliyor.. 3 gündür düşüyor %-4,50 yi buldu gider ayak stoplatmayı seven bir kağıt bunu unutmamak lazım,, kısa zamanda verdiğini geri alırsa minikte olsa artı bir sinyal sayılabilir.. kısaca 45 üstü o.v adına hoşe ytd
Cok guzel analiz etmissiniz. Tesekkurler. Aynen katiliyorum.
Yukselisin sinyalini verecek en net rakam bence 42 dir.
Bende biraz aldim 39.60 ve 40 lardan. Ama beni sıkmayacak meblag. Asıl alımı 42 uzeri yapmayi dusunuyorum.
Tabi gecerse.

Originally Posted by
sadeceizleyen
benim gözümden bist100...
Sacro üstat, delly rallinin sonuna yaklaşıyoruz.. ne dersin ?

Sonuna gelinmis olabilir.
Mayis haziran sat git olabilirden bahsetmistik zaten.
Ama biraz satilsa bile coskuda yapmak istediklerini dusunuyorum.
Bilirsinizki bizim borsamizda tepelerde kagitlar show yapip mali yikar. Bazi kagitlar showu onceden yapti. Kront sasa gibi.
Daha bu showlardan baska kagitlardada cok gorecegimizi dusunuyorum.
Oyle bir zamandayiz ki portfoyu 1 hafta gibi bir zamanda 2 ye katlamak mumkun. Terste yakalanmadan islem yapmak lazim. Kagit degisimleri cok cok fazla Onun icin borsanin hacmi hep 5 6 milyar.
Yani aslinda tam borsa zamani. Coskuyu yakalamak isteyen oyuncular. Iyi montanli islemler yapiyor.
Bizde ky olarak bunlari onlarin izinden degerlendirmeye calisiyoruz teknik analizle.
Bu piyasayi tepeye kadar yada sat verene kadar sonuna kadar sömürmek taraftariyim.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri