Originally Posted by
fiestaciboo
Sacro hocam bu maktk çok pis gidecek gibi bir his var içimde rsi ayliklarda 75 üzerinde yataya sarmış 3.13 zirvesini düşünürsek sanki burdan 3 katlayacak gibi ne dersiniz.
düşüncelere kurşun işlemez.
Bir ara sanirim sen maktk den saglam kazandiydin sanirim aklimda oyle kalmis.
Son grafigine bakmadim ama buralardan yukari donecegini dusunuyorum.
Bir ara bakarim su an ekranim yok.

Originally Posted by
Dislekbill
sn sacro 7-14-21 günlük ortalamalar ve macd yukarı kesti..hacim iyi değil..birde fincan kulpu gibi bir şey yapar mı ne dersin..yoksa gördüğüm serap mı
http://
Tesekkurler.
Bununda canak hedefi vardi.
Gordugunuz serap degil ama yinede daha detayli bakmak lazim.
Mesela macdin konumu detayli incelenmeli.birde formasyonun kirilim rakamini iyi analiz etmek gerekir.

Originally Posted by
sunvital
Beyler iyi niyetimle bir iki sey soyleyeyim dikkate almanizi tavsiye ederim.. sacrosanct hoca bu isi bilen biri, motive aninda iyi isler cikariyor,, takip ettigim kadariyla oyle yani,, sordugunuz sorular yada yaptiginiz analizler sizin icin ne kadar onemli olsada sacrosanct hoca analizleri okurken belki 10 sene onceki acemi halleri aklina geliyodur

buyuk ihtimal boyledir.. tabi bunu ayip olmasin diye soylemez.. hemde mitivasyonu yanlis yere yonlenir enerjisi azalir.. tavsiyem şu tabi bu bi fikir tartişilabilir.. sacrosanct hoca kendi hisselerine yogunlassin bu motivasyon sonucu çikan hisselerede ilave bilgilerle zenginlestirme yapabilirsiniz mesela.. hoşcakalin
Guzel yazmissiniz.
Tesekkur ederim.
Dusunceniz bence dogru. Benim cikarttiklarima ilave bilgiler paylasilsin aynen oyle.
Ama ilave hisselerde bulmak istiyorum tabiki bunuda sizin yardimlarinizla olabilir.
Ama sorularla olmaz bu tabiki.
Mesela yukaridaki arkadas despc yi paylasmis. Bence isabetli bir hisse ve paylasim.
Bunun gibi paylasimlar benim istediklerim.

Originally Posted by
ayazbey
sacro hocam flama dogrumudur
Dogrudur.
Guzel yakalamissiniz.
Ama bu tarz kagitlar flamayi asagi dogru bozdurup stoplatip yada bezdirip sonrasinda yukari yaparlar.
73 74 uzeri kiriyor sanirim.
Bide ortalamalar sirali bir grafik paylasirsaniz daha detayli bakabiliriz.

Originally Posted by
bulut1-53

Kamanın kırılımını bekleyecez
Ralli başlamadan önce sacronun eski topiğinde halkbank ve garanti ve endeks grafiği paylaşmıştım.
Bugunde bu grafı paylaşmak istedim önemsediğim 89000-89500 bandı aşağı kırılıp kapanışlar yapmaığı sürece sıkıntı görmüyorum.
Buralardan dönüşlerde USD önemli olacağını düşünüyorum.Şuanki kurdan bakarsak kendi çalışmalarımda 102.000-105.00 denk geliyor.
Biraz zaman alici bir formasyon olabilir.
Testere cok bol olacak kanimca.
Guzel paylasim tesekkurler ustad.
Son düzenleme : Sacrosanct; 14-05-2017 saat: 13:53.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri