Sayfa 235/999 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. sene 2017 nin üçüncü ayının 20 sinde henüz gençliğinin baharında iken , Cenab-ı Hak tarafından iradesi elinden alınmak sureti ile , dünya nimetlerine doyamadan aramızdan ayrılan büyük usta , sohbetdaşım dostum güzel insan David ' in aziz hatırası önünde saygı ile eğilerek , hepinizi 1 dakka osbi saniyelik saygı duruşuna davet ediyorum... tşkrlr...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

2. 19 Aralık Perşembe 14:32 YURTİÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI GEÇEN HAFTA 520 MİLYON DOLAR AZALDI

19 Aralık Perşembe 14:32 YABANCILAR 13 ARALIK HAFTASINDA 79 MN DOLARLIK HİSSE SATTI, 170 MN DOLARLIK TAHVİL ALDI

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    içten yanmalı motor
    Benim bildiğim içten yanmalılar çok farklı üstad.
    Çok yüzeysel geçmişsin.
    Bunun genci, olgunu vesairesi de var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    sene 2017 nin üçüncü ayının 20 sinde henüz gençliğinin baharında iken , Cenab-ı Hak tarafından iradesi elinden alınmak sureti ile , dünya nimetlerine doyamadan aramızdan ayrılan büyük usta , sohbetdaşım dostum güzel insan David ' in aziz hatırası önünde saygı ile eğilerek , hepinizi 1 dakka osbi saniyelik saygı duruşuna davet ediyorum... tşkrlr...
    Ruhuna dualar da okuyalım mı mösyö?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

kim yahu bu david bi dakka 69 saniye dursak ne diye 1 dakka osbir saniye duruyoruz durmuşken tam duralım saygıda kusur etmeyelim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim içten yanmalılar çok farklı üstad.
    Çok yüzeysel geçmişsin.
    Bunun genci, olgunu vesairesi de var.
    sarışını kumralı esmeri arabı zencisi de var desen tam olsa motor bu boru değil
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sarışını kumralı esmeri arabı zencisi de var desen tam olsa motor bu boru değil
    Hay aklınla bin yaşa üstadım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hakkında, 6 kez kalp, 3 kez böbrek ve 2 kez ciğer nakli yaptırdı iddiası var...

Hedefi 200 yaş...

Ölümsüz olmak için hakkı ve de herşeyi var. Ama vicdanının olmadığında herkes hem fikir.

Bakmayın her sene Forbes'un zengin listesinde yer alan dolar milyarderlerine...

Bu ailenin dolar trilyonları var.

Trump'a "shut the fuck up" diyen David öldü mi?

Öksüz acun kaldi mu?

Sayfa 235/999 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •