Sayfa 932/1000 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Fonet mefta
    Hangi fonda varsa gecmis olsun

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Daha oncede dedim
    Siz riski sevmiyorsunuz ama parada tatli geliyor. Bir bakiyoruz aylik 50mk bana yeter saglam olsun oz olsun diyorsunuz ve gidip tcd aliyorsunuz[emoji3]

Once ne istediginizi belirleyin
    Siz riski sevmiyorsunuz
    Siz etkilenip uykusuz kaliyorsunuz
    Eee sizde bendeki gibi viskide yok icip rahatlamak icin [emoji3][emoji3][emoji3]

Ne isiniz var tcd de...bist sallama yaparsa tcd yurek hoplatir. Tcd de kalanlarida cikip fid almaniz mantikli olacaktir...

Birakin gidenin arkasindan uzulmeyi
    Gelen cepteki kara sevinin...
    Seytan hep derki...
    Ulan tcd alsaymisim ayda 10k fazla getirecekmis vs...
    Dinlemeyin bunu..
    Cunku sizin kisiliginize ters...
    Ytd
    Sn webster soylermisiniz sizce aylik m.k 30 cibarı duzenli yapabilecek 1 kac fon syg.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Daha oncede dedim
    Siz riski sevmiyorsunuz ama parada tatli geliyor. Bir bakiyoruz aylik 50mk bana yeter saglam olsun oz olsun diyorsunuz ve gidip tcd aliyorsunuz��

Once ne istediginizi belirleyin
    Siz riski sevmiyorsunuz
    Siz etkilenip uykusuz kaliyorsunuz
    Eee sizde bendeki gibi viskide yok icip rahatlamak icin ������

Ne isiniz var tcd de...bist sallama yaparsa tcd yurek hoplatir. Tcd de kalanlarida cikip fid almaniz mantikli olacaktir...

Birakin gidenin arkasindan uzulmeyi
    Gelen cepteki kara sevinin...
    Seytan hep derki...
    Ulan tcd alsaymisim ayda 10k fazla getirecekmis vs...
    Dinlemeyin bunu..
    Cunku sizin kisiliginize ters...
    Ytd
    üstadım tesbitleriniz doğru ama dozajlar yazdığınız kadar değil. bir kaç defa aynı işlemi yaptım, hem de tamamını satarak çıktıktan sonra yukarıdan aldım. peki ne oldu? kayıp mı ettim? hayır. sadece sürekli tutmaya göre biraz daha az kazandım. ama sizin düşündüğünüz şekilde düşünseydim bu kadar da kazanamazdım. riski sevmiyorum doğru ama risksiz de para kazanılamayacağını da çok iyi biliyorum. o yüzden tcd'den asla vazgeçmem, geçemem. uykusuz kalacak kadar dıramatik bir durumum yok çok şükür. çünkü portföyümün en fazla yüzde 50'si ile bu işleri yapıyorum. 50'den yukarısını asla riske atmıyorum. yani rahatım. ama senin gibi portföyümün tamamıyla bu işlere girsem sanırım soluğu piskologta falan alırım. bu yüzden böyle bir sistemim var. bol kazançlar dileğiyle.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sn webster soylermisiniz sizce aylik m.k 30 cibarı duzenli yapabilecek 1 kac fon syg.
    Eib ve fid
    Inceleyebilirsiniz
    Ben cok ac gozlu degilim
    30mk yeter diyenler icin idealdir bence
    Hatta ikisine yuzde 50 ser girilebilir
    Ytd
    Ben olsam boyle yapardim

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım tesbitleriniz doğru ama dozajlar yazdığınız kadar değil. bir kaç defa aynı işlemi yaptım, hem de tamamını satarak çıktıktan sonra yukarıdan aldım. peki ne oldu? kayıp mı ettim? hayır. sadece sürekli tutmaya göre biraz daha az kazandım. ama sizin düşündüğünüz şekilde düşünseydim bu kadar da kazanamazdım. riski sevmiyorum doğru ama risksiz de para kazanılamayacağını da çok iyi biliyorum. o yüzden tcd'den asla vazgeçmem, geçemem. uykusuz kalacak kadar dıramatik bir durumum yok çok şükür. çünkü portföyümün en fazla yüzde 50'si ile bu işleri yapıyorum. 50'den yukarısını asla riske atmıyorum. yani rahatım. ama senin gibi portföyümün tamamıyla bu işlere girsem sanırım soluğu piskologta falan alırım. bu yüzden böyle bir sistemim var. bol kazançlar dileğiyle.
    Hayrani ustadim aman arttirma o orani😀

Bist bugun arti 2 insallah
    Tcd de 2.5 insallah

Dun bir iki kisi vardi burda
    Dolarla bistin alakasi kalmadi eskisi gibi degil vs diyordu
    Bazilarida yarin cuma bist asla cikmaz gibi diyordu

Bunlari diyenler ciksin ortaya tek tek bulurum 😀😀😀

Demi myfinans ustadim🤔🤔🤔

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bist bugun arti 2 insallah
    Tcd de 2.5 insallah
    İnsallah ustad

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 932/1000 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •