Originally Posted by verytired Var ama henüz satışa açılmadı sanırım. MTF myfinans hocanın fonu. ve t'si sonsuzmuş. Öylede değeri anlaşılamadı Faydasını ömrünüzün son yıllarında görüyorsunuz. Bizim millet sabırsız. Her sabah TEFAS'a bakıyorlar.
Originally Posted by myfinans Öylede değeri anlaşılamadı Faydasını ömrünüzün son yıllarında görüyorsunuz. Bizim millet sabırsız. Her sabah TEFAS'a bakıyorlar. Bes fonu gibi düşüneceğiz sanırım, çünkü ömrümüzün son yılları deniyor
Originally Posted by verytired Bes fonu gibi düşüneceğiz sanırım, çünkü ömrümüzün son yılları deniyor Aynen, En fazla huzur gereken yıllarda işe yarayacak
Originally Posted by shangil Siz gibi verytired lara bence uygun fon ola bilir Aslında getiriyi bilsek dusunulebilir. Ama kârı realize etmek için yıllar varmis.
Originally Posted by myfinans Aynen, En fazla huzur gereken yıllarda işe yarayacak hocam mukemmel bir fon bu ellerinize sağlık
Originally Posted by myfinans Aynen, En fazla huzur gereken yıllarda işe yarayacak Bu bes fonunu hic anlamadim Mustafaya sordum neden bes fonu almaliyiz diye cevap vermedi
Originally Posted by Webster Bu bes fonunu hic anlamadim Mustafaya sordum neden bes fonu almaliyiz diye cevap vermedi BES fonu alabilmeniz için BES hesabınız olması lazım üstadım
Originally Posted by myfinans Öylede değeri anlaşılamadı Faydasını ömrünüzün son yıllarında görüyorsunuz. Bizim millet sabırsız. Her sabah TEFAS'a bakıyorlar. mkk portalada bakıyoruz gece bir buçukta
portföy hesaplama tablosu https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Forum Rules
Yer İmleri