Daha önceki iflas mahkemesinde Ali efendi hakimin karşısında kırk takla atmış söz vermişti şirketleri düzlüğe çıkarıp tekrar borsaya döneceğim diye aynı zamanda mahkemeye katılan arkadaşlarımızada söz vermişti inanın çok kazanacağız hep beraberce ama biraz sabırlı olun diye ama aradan yıllar geçti Ali bey'den ses çıkmaz oldu sanki o sözleri o vermemişti yani hem mahkemeyi hem bizleri kandırmış olmuyormu şimdi kim bilebilir belkide hala sözünde duruyordur..Bir çift sözümde sayın cumhur başkanına,yandaş şirketlere,firmalara,işletmelere,kişilere vb. oluk oluk paralar yağdırıyorsunuz daha fazla çalsınlar hırsızlık yapsınlar devlete olan vergi borçlarını ödemesinler ki( zaten ödemiyorlar siz siliyorsunuz) diye resmen onları kurtarıyorsunuz peki neden asırlık çınar olan ÇBS boya ve ÇbS PRİNTAŞ'ı kurtarmıyorsunuz borç yükünden sebebi nedir tekrar borsaya dönebilsinler bizde yatırımcılar olarak paramızı kurtaralım..Ali ağa oğlu gibi şımarık ahlak yoksunu bir adama ve simit sarayı gibi birçok yandaş şirkete var ÇBS şirketlerine yok işte bunu anlayamam bu adaletsizlktir,hakkaniyetsizliktir.. Eğer böyleyse Ali bey kendi küllerinde dirilecek ayağa kalkacaksa kendi aramızda topladığımız paralarla onun heykelini Çayırova-GEBZEYE dikeriz ..Bilinçli olarak bu adamlara yardım edilmiyor borçlarından kurtarılmıyorlarsa ak partiye 18-19 yıldır verdiğim oylar haram olsun..

Bilmiyorum,sen bu güne dek neredeydin de şimdi gelmiş burada yıllardır alın teri akıtıp mücadele veren arkadaşları bir bakıma eleştiriyorsun kusura bakma ama bana pek tekin gelmedinde..
Yer İmleri