Artan

22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 14:18
159,70 9.99 14:22
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 14:25
90,00 -8.63 14:25
539.997,50 -7.71 13:55
3,35 -7.46 14:25
151,60 -7.45 14:23
Azalan Hisseler

İşlem

5.559.947.950,90 14:25
5.542.614.917,00 14:25
4.928.571.975,18 14:25
4.794.144.468,84 14:25
4.376.572.975,42 14:25
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7995 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bu bir anket dostum.
    Merkez hedef vermez ama zımmi hedefi vardır.
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    10 gün sonra da 2020, 375 gün sonra da 2020. 2020'nin hangi tarihi için böyle hedef var?
    Valla konuğun biri söylemişti TV'de
    Ne demek istediğini o daha iyi bilir.

O değilde millet Trump'ın savunma bütçesi onayını şu aşamada fazla ciddiye aldı sanki.
    Trump onayladı
    Ama ortada yaptırım falan yok şimdilik fakat artık yasal dayanağı da olan yaptırım tehdidi var.
    Trump en basitini de seçebilir en ağırını da.

Asıl mesele bundan sonra başlıyor her dakika her saniye bu yaptırımların içinin Trump tarafından doldurulup doldulmayacağı eğer doldurulacaksa hangi ağırlıkta doldurulacağı tartışılacak.

Ayrıca mecliste 2 yaptırım tasarısı daha varmış.Onlar beklemede gibi.

Dolar ve BİST yönünden stresli günler değil aylar başladı böylece.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Valla konuğun biri söylemişti TV'de
    Ne demek istediğini o daha iyi bilir.

O değilde millet Trump'ın savunma bütçesi onayını şu aşamada fazla ciddiye aldı sanki.
    Trump onayladı
    Ama ortada yaptırım falan yok şimdilik fakat artık yasal dayanağı da olan yaptırım tehdidi var.
    Trump en basitini de seçebilir en ağırını da.

Asıl mesele bundan sonra başlıyor her dakika her saniye bu yaptırımların içinin Trump tarafından doldurulup doldulmayacağı eğer doldurulacaksa hangi ağırlıkta doldurulacağı tartışılacak.

Ayrıca mecliste 2 yaptırım tasarısı daha varmış.Onlar beklemede gibi.

Dolar ve BİST yönünden stresli günler değil aylar başladı böylece.
    ocak ayında da tramp ekonominizi bitireceğim demişti ve o gün insanlar panik içinde satış yaparken harekete geçen yabancı,, sanırım 89 veya 87 gibi seviyelerden alıma geçip 106'lara kadar yükseltmişlerdi borsayı. Füzelerin civatası gelse ortalık yıkılır diyenler ortalıkta kol geziyordu. isim veriyorum, kıdemliyi falan geçtim de daha önceleri güzel öngörüoleri olan halil reçber dahi bu yıl borsa tarihinde bir ilkin gerçekleşebileceğini ve bu zamana kadar iki defa ard arda düşüşle kapanan bist 100wün bu yıl 91 altında kapanarak iki yıl ard arda düşeceğini söylüyordu. Doların 6 buçuk, faizlerin de yüzde 35 civarı yılı kapacağını ve orta vadeli yatırımcının borsadan uzak durması gerektiğini söylüyordu. O yüzden ne çok karamsar, ne de çok heyecanlı olalım. Bizim ne düşündüğümüz değil, piyasa oyuncuların ne düşündüğünün önemli oldu*unu unutmayalım. Yapmamız gereken iz sürmek. Ancak böyle yaparsak kazanırız.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ocak ayında da tramp ekonominizi bitireceğim demişti ve o gün insanlar panik içinde satış yaparken harekete geçen yabancı,, sanırım 89 veya 87 gibi seviyelerden alıma geçip 106'lara kadar yükseltmişlerdi borsayı. Füzelerin civatası gelse ortalık yıkılır diyenler ortalıkta kol geziyordu. isim veriyorum, kıdemliyi falan geçtim de daha önceleri güzel öngörüoleri olan halil reçber dahi bu yıl borsa tarihinde bir ilkin gerçekleşebileceğini ve bu zamana kadar iki defa ard arda düşüşle kapanan bist 100wün bu yıl 91 altında kapanarak iki yıl ard arda düşeceğini söylüyordu. Doların 6 buçuk, faizlerin de yüzde 35 civarı yılı kapacağını ve orta vadeli yatırımcının borsadan uzak durması gerektiğini söylüyordu. O yüzden ne çok karamsar, ne de çok heyecanlı olalım. Bizim ne düşündüğümüz değil, piyasa oyuncuların ne düşündüğünün önemli oldu*unu unutmayalım. Yapmamız gereken iz sürmek. Ancak böyle yaparsak kazanırız.
    Haklısınız
    Ama bu Trump'ın ne yapacağı belli olmuyor.Bir Tweet'le gece yarısı ortalığı karıştırabiliyor.Şimdi kendiside sıkışmış vaziyette.Senatodaki azil sürecinde desteğini kaybetmememk için yine bir saçma hareket yaparmı acaba?
    Aslında Ocak ayı beklentim çok olumluydu ama gene tedirginlik yarattılar.

İzleyip görelim bakalım.
    Fonların yanına böyle stresli ortamlardan beslenen enstrumanlar koymak faydalı olabilir belkide.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Haklısınız
    Ama bu Trump'ın ne yapacağı belli olmuyor.Bir Tweet'le gece y
    arısı ortalığı karıştırabiliyor.Şimdi kendiside sıkışmış vaziyette.Senatodaki azil sürecinde desteğini kaybetmememk için yine bir saçma hareket yaparmı acaba?
    Aslında Ocak ayı beklentim çok olumluydu ama gene tedirginlik yarattılar.

İzleyip görelim bakalım.
    Fonların yanına böyle stresli ortamlardan beslenen enstrumanlar koymak faydalı olabilir belkide.
    aslında biraz dolar ve altın alayım diyorum ama banka makasları öldürüyor. Foreks moreks te anlamıyorum zaten...

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    aslında biraz dolar ve altın alayım diyorum ama banka makasları öldürüyor. Foreks moreks te anlamıyorum zaten...
    Makasları aşmak için Türkiye Finans hesabı açıp TFX Target uygulamasını kullanacaksınız.Hiçbir masrafı, ek külfeti yok.
    Makaslar çok düşük
    Altında daha düşük,
    Doğrudan gram ons bile alabilirsiniz.

Talimat verin şu miktara gelirse sat yada al diye o gece yarısı bile alıp satıyor kendiliğinden.

Dolar, gram altın ve ons için Banka güvenceli vazgeçilmez bir uygulama.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Makasları aşmak için Türkiye Finans hesabı açıp TFX Target uygulamasını kullanacaksınız.Hiçbir masrafı, ek külfeti yok.
    Makaslar çok düşük
    Altında daha düşük,
    Doğrudan gram ons bile alabilirsiniz.

Talimat verin şu miktara gelirse sat yada al diye o gece yarısı bile alıp satıyor kendiliğinden.

Dolar, gram altın ve ons için Banka güvenceli vazgeçilmez bir uygulama.
    Bu işlemde valör durumu nedir üstadım. Şak diye oluyor mu ? Biraz detay lütfen.

Bu arada "beğenmediğimiz" altın fonların Aralık getirisi an itibariyle % 4 lere dayandı. Demek ki faiz & altın arbitrajı konusundaki hipotezimiz doğruymuş. De ne yazık ki bende fon yok. Yılbaşında BES sözleşmesine aktaracağım hepsini. Son kararım.

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bu işlemde valör durumu nedir üstadım. Şak diye oluyor mu ? Biraz detay lütfen.

Bu arada "beğenmediğimiz" altın fonların Aralık getirisi an itibariyle % 4 lere dayandı. Demek ki faiz & altın arbitrajı konusundaki hipotezimiz doğruymuş. De ne yazık ki bende fon yok. Yılbaşında BES sözleşmesine aktaracağım hepsini. Son kararım.
    Tabiki 5 gün ve en önemlisi 24 saat çok düşük makas aralıklarıyla hemen al sat yapabiliyorsunuz.
    Örneğin normal banka uygulamalarında geceleri makas müthiş açılıyor.
    Ama bu öyle değil 24 saat makas çok düşük.
    Hatta gramda alım fiyatı o anki piyasa fiyatınında altında oluyor genelde, tabiki satımda da o oranda düşük.

Bir diğer avantajı talimat verip yatın gece o fiyata gelirse alıyor satıyor.

Gram ons olarakta alım yapabiliyorsunuz.

Tek dez avantajı katılım bankası olduğundan ya günlük katılım hesabında duruyor boştaki paranız yada sadece katılım fonları alabiliyorsunuz boştaki paranızla.

Benim altın fonu fikrim değişmedi hala fon yerine gram alın, stopajda ödemeyin boş yere.Alım satımda anında olduğundan tepki süreniz anlık, fon gibi 1 gün sonra değil.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •