Sayfa 964/1000 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Reis
    ekonomi hakkimda konusmus
    Tam metni okumanizi tavsiye ederim
    Ozetle benim anladigim bist kisa vadede 150k diyor
    üstadım sen neler diyorsun? Kısa vadede 150 olacak kadar önemli ne söylemiş reis? Böyle bir uçuş, hepimizi mutlu eder ama bu kadar hızlı uçacak kadar yakıtımız, yani gelişme veya güven verici icraatlar falan mı olacak? Ben konuşmanın tam metnini okumadım ama haberlerden baktığım kadarıyla da heyecan verecek bir şey de duymadım. Seni böyle düşündüren nedir?

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burada ACC falan diye konuşurken hiç dikkat çekmeyen bir fon almış başını gitmiş MPS
    MPS 1 ayda %18 getirmiş, ACC %1,6.
    Arada %16 fark var.
    Güzelim BİST rallisini yok etmiş ACC.

Bazen gereksiz fonlara takılıp yıldızlaşanları ıskalıyoruz galiba.
    Bunca zamandır şu forumdayım hiç kimse ya bir de MPS varmış demedi.
    Yeniliklere çok kapalıyız herhalde.
    Oyle fonlar tehlikeli

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım sen neler diyorsun? Kısa vadede 150 olacak kadar önemli ne söylemiş reis? Böyle bir uçuş, hepimizi mutlu eder ama bu kadar hızlı uçacak kadar yakıtımız, yani gelişme veya güven verici icraatlar falan mı olacak? Ben konuşmanın tam metnini okumadım ama haberlerden baktığım kadarıyla da heyecan verecek bir şey de duymadım. Seni böyle düşündüren nedir?
    Erdoğan, Ekonomide de sadece ’her şey iyi, güzel, hoş’ demekle çarklar dönmüyor, tencere kaynamıyor. Bunun için somut gelişmelere, elle tutulur, gözle görülür icraata ihtiyaç vardır. Son dönem verilerine baktığımızda işte bu somut gelişmeleri görebiliyoruz. Ekonomik Güven Endeksi, Kasım ayında yüzde 1,7 oranında artarak 91,3 oldu. Bu alanda son 2 aylık artış yüzde 6,2’yi aştı. Kasım ayında kurulan şirket sayısı -hani diyor ya ’Bütün şirketler kapanıyor’. Ben sana resmi rakam veriyorum, dikkat et, bir önceki yıla göre yüzde 10,2 oranında artış kaydetti. Konut ve otomobil piyasalarındaki canlanmayı herhalde görmeyen yoktur. Konut satışları kasımda yüzde 54,4 ve otomobil satışları da yüzde 3,5 arttı. Otomotiv sektöründe ülkemize güvenip stoklarını iyi tutanlar kazanmaya devam ederken, stokları yetersiz olanlar maalesef yok sattı. İhracatımız genel ticaret sistemine göre 180 milyar doları bulurken, turist sayısında 50 milyonun üzerinde yeni bir rekor bekliyoruz. Mal ihracatımızda elde ettiğimiz 180 milyar dolarlık gelirin yanı sıra hizmet ihracatında elde ettiğimiz tarihi başarıyla cari fazla verir hale geldik. Hizmet ihracatımız 2002’de sadece 14 milyar dolar iken, bu yılın Ekim ayı itibarıyla yıllık 53 milyar dolara kadar yükseldi. Ekim ayı itibarıyla cari fazla rakamı 4,3 milyar dolar oldu. Mal ve hizmet üretiminde daha rekabetçi bir ekonomiyle, pazar çeşitliliğimizi de artırarak bu eğilimi sürdürmekte kararlıyız" diye konuştu.

Alinti hurriyet.

Ustadim bunu okuyunca bir anda bist 150k rahat olur dedim
    Bilmem sizde ne uyandirir...okuyunuz lutfen...

Reisin aciklamalarindan asil can alici kisim ise,

Artık Türkiye’ye zarar vermenin bir bedeli vardır. Ancak bu bedeli göze alanlar, karşımıza çıkabilir. Eskisi gibi ’boş atıp dolu tutma’ yöntemiyle ülkemizi yönlendirebileceklerini sananlar, eninde sonunda bu gerçeği kabullenmek mecburiyetinde kalacaktır.

Cuma aksami onaylanan yaptirimdan hemen sonra bu cumleleri kurmus olmasi
    Hakan atilla ve mb nin gerekeni yapacagini gosterir...

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Oyle fonlar tehlikeli
    Niye tehlikeli arkasında koskoca 2 banka var.Hatta biri ciddi bir uluslararası banka.

Burada çok konuşulan bazı fonların yönetimleri ise ufak tefek portföy şirketlerinde, arkalarındaki sermaye büyüklüğü tartışılır.

Efendiler...burasi kus ucma kervan gecmez durumuna donmus...

Ben buraya maydanoz marul satmaya gelmedim...

Efendiler...
    Hazirlanin...bu hafta dolarin feristahini cikaracaklar...hazirlanin 115k yi ilan etmeye...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Efendiler...burasi kus ucma kervan gecmez durumuna donmus...

Ben buraya maydanoz marul satmaya gelmedim...

Efendiler...
    Hazirlanin...bu hafta dolarin feristahini cikaracaklar...hazirlanin 115k yi ilan etmeye...ytd
    Aslında bu hafta doların artması için ciddi bir sebep yok.
    Hep aynı terane, somut bir yaptırım yok.Öyleyse niye artacak, ne değişti?
    Artacaksa enflasyon farkı kadar artar fazlası köpük olur.

Haa CAATSA yaptırımlarından ciddi olanları uygulamaya soktuk derlerse o zaman herşey değişir, o çok tehlikeli olur.

Pzt. Sabahtan biraz TCD alalım bari[emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 964/1000 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •