Sayfa 85/340 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 673 - 680 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,732
     Alıntı Originally Posted by Tndkbrybnc Yazıyı Oku
    Önce bi çorbayı garantileyelim.. Pşlavdan dönenin kaşşığı kırılsın. [emoji23]

Y. T. D.
    BÜYÜK HEDEFLERE BÜYÜK İDEALLERLE VARILIR, spek dötün başın oynamasın acil şekilde sigorta attırmanı bekliyorum bugün.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

2. Ben yeni sipariş veya iş ilişkisiyle ilgili haber geldiği an 5.xx lara gideceği beklentisindeyim. Tabiki somut birşey yok. O ana kadar tekkeyi beklemeye devam.

Yine 4 ün altında kapattı...varmı ki bir iş ilişki durumu??

Y. T. D.

Alıntı Originally Posted by erdim Yazıyı Oku
    Ben yeni sipariş veya iş ilişkisiyle ilgili haber geldiği an 5.xx lara gideceği beklentisindeyim. Tabiki somut birşey yok. O ana kadar tekkeyi beklemeye devam.
    Sende başka kağıt varmı erdim bey.. Profiline baktımda sadece tuğçeye yorum yapıyorsun ve uzın zamandır beraberiz sanırım..

Y. T. D.

5. Yerli oto ile ilgisi varmı, yabancı 3 milyon almış 1 ayda

6.  Alıntı Originally Posted by Angryson Yazıyı Oku
    Yerli oto ile ilgisi varmı, yabancı 3 milyon almış 1 ayda
    Yerli oto grubu ile grup hareketi yaptığını görmedim şu ana kadar. Asuzu zoren karsan birlikte hareket ediyorlar zaman zaman bu yerli oto nedeniyle.Diğer taraftan bildiğim kadarıyla otomobil firmalarına parça üretiyor hali hazırda eğer yanlışım yoksa. YTD

Sayfa 85/340 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •