Sayfa 25/1001 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 193 - 200 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Son olarak fonlarım yapıkredi bankasında başka yere taşıyacağım. Yapı kredi fon virman işlemi yok diyor. Olmadığı için böyle bir işlem yapamayız diyorlar. Bununla ilgili nereye şikayette bulunabilirim. SPK yı aradım. Adamlar 1 gr bilgi vermiyor, herhangi bir bilgi almak için yazılı başvuru yapmak gerekiyormuş
    Syn sevinen ben bu konuyla ilgili cimere başvurdum gelen cevap aşağıya kopyaladım.

Başvurunuz incelenmiş olup, talebinize ilişkin açıklamalarımıza aşağıda yer verilmiştir.

Bilindiği üzere, müşterilerin bankalarına erişimde kullanabileceği; şubeler, ATM’ler, genel müdürlük birimleri, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı gibi alternatif kanallar bulunmaktadır.
    Diğer taraftan, Kurumumuzun görev ve yetkileri 5411 sayılı Bankacılık Kanunu ve 5464 sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanununda belirtilmiştir. Söz konusu Kanunlar dahilinde bankaların mudilerine, mevcut ve potansiyel müşterilerine yönelik hizmetlerinin kapsam ve niteliği, hizmet sunulmasının yöntemi ile usul ve esasları, imzalanan sözleşmeler, ilgili mevzuat ve serbest piyasa koşulları içinde bizzat bankalar tarafından belirlenmektedir.
    Bankaların hizmet sunumuyla ilgili karşılaşılan sorunlarda Kurumumuzun aracılık görev ve yetkisi bulunmamaktadır. Şikayete konu uygulamaya ilişkin olarak ilgili banka genel müdürlüğüne başvurulması hususu takdirlerinizdedir.
    Bilgi edinilmesi rica olunur.

2. Dolar yerinde sayıyor, borsa habire artıyor, ters korelasyon olmadığı artık ispatlanmış oldu bence..Dolar yukarı gittikçe , dolar bazında hedef de yukarı gidiyor..ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Jalenin temiz 2si var gibi
    Masallah masallah
    böyle deyince azer bülbülün yan hesabi gibi oldum😂

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    EID banka mk %327.60 getirdi
    demek ki biraz daha gec bakmak lazim
    INH da simdi aciklandi
    Bugün INH almak istedim ama alamadım. Bende INGBANK hesabı olmasına rağmen bu fonu ING fonları arasında göremedim maalesef. Nasıl alındığını bilen var mı acaba?

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Bugün INH almak istedim ama alamadım. Bende INGBANK hesabı olmasına rağmen bu fonu ING fonları arasında göremedim maalesef. Nasıl alındığını bilen var mı acaba?
    sayın hocam; bu fon şu isimle satılıyor GARANTİ PORTFÖY ING BANK ÖZEL BANKACILIK VE PLATİNUM DEĞİŞKEN ÖZEL FON
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    böyle deyince azer bülbülün yan hesabi gibi oldum��

Nazar degmesin

7.  Alıntı Originally Posted by cedorzc Yazıyı Oku
    Dolar yerinde sayıyor, borsa habire artıyor, ters korelasyon olmadığı artık ispatlanmış oldu bence..Dolar yukarı gittikçe , dolar bazında hedef de yukarı gidiyor..ytd..
    1 ay once dedim webcim dedI bir sey bilmiyorsun!
    Dostum fiyatar gercek degil baligini tut!

Tte 2
    Tcd 2
    Fid 2
    Beklentim mevcut
    Kapanisa dogru atak bekliyorum...ytd

Sayfa 25/1001 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz