Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 697 - 704 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    noldu da şimdi bist düşmeye başladı? bizim fonlar sevmez böyle hareketleri, ne zaman böyle olsa terste kalıp eksi yazıyorlar.
    Libya’ya asker gönderme açıklaması piyasayı bozdu. Suriye’ye asker gönderdiğimizde neler olduğu geldi hatırlara.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fid sifira yakin seyirde ama bankalar ve thy destekli geliyor. Toplayacagini dusunuyorum

Jale olaganustu gidiyor masallah diyelim...

Genel olarak hizli cikiyor boyle cikislar genelde eksi kapatir bu dusundurucu...

Istah guzel...ozellikle bankalar guzel seviyede...ytd
     Alıntı Originally Posted by Sparky Yazıyı Oku
    Libya’ya asker gönderme açıklaması piyasayı bozdu. Suriye’ye asker gönderdiğimizde neler olduğu geldi hatırlara.

Alakasi yok
    Kalin olarak yazmisim sabah
    Libya karari etkilemez...

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Masallah 114bin de tamam cuma kapanışı kaç olur?
    Ben 115ten yana degilim
    Yarin 115 le kapatirsa yeni yila kotu girer
    Bugun bu seviye iyi...yarinda 114250 de kapatsa kafiri...yeni yila 115le ucarak girelim

4.  Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    noldu da şimdi bist düşmeye başladı? bizim fonlar sevmez böyle hareketleri, ne zaman böyle olsa terste kalıp eksi yazıyorlar.
    ne oldu?!
    basit
    buyukler satti
    kar etmek lazim dostum!

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    ne oldu?!
    basit
    buyukler satti
    kar etmek lazim dostum!
    Fazla takılmamak lazım 300-400 puan düşüşe. O yüzden fon alıyoruz. [emoji3]bazen düşer bazen çıkar

6. sevgili dostlar, şimdi ne oldu da birden düştük falan diyoruz. ölüm geldi mi cihane, baş ağrısı bahane. ne olduğu sorusunun cevabı tam da bu cümlede gizli. ağalar kâr realizasyonu yapmak istedimi işler ister iyi, isterse kötü olsun mutlaka bir bahane bulunur. bizim işimiz bunlara takılmak değil, trent devam edecek mi ona bakmak. kâr realizasyonları, işin doğasında var ve biz fon yatırımcısı olduğumuzdan bunlara fazla takılmayacağız. ara realizasyonlarla yükseliş daha da sağlıklı olur. trentler bozulacak olursa ancak o zaman ne yapsak ne etsek diye düşünmemiz lazım. tam da bu yüzden özellikle seans içinde forma fazla takılmamaya çalışıyorum. tam olarak başaramasam da.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben 115ten yana degilim
    Yarin 115 le kapatirsa yeni yila kotu girer
    Bugun bu seviye iyi...yarinda 114250 de kapatsa kafiri...yeni yila 115le ucarak girelim
    Aynı fikirdeyim 115 ocakta geçilmeli, daha yabancılar gelmedi, bi gelirlerse direk 130 a

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. kendi satip kendi aliyor
    ne guzel ya

Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •