Sayfa 20/31 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 247 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop takip

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    varant"da 31.12 vade sonu olmasından dolayı biraz daha sıkıntılı günler yaşayabiliriz ama ben asıl "bim" e dikkat çekmek için yazıyorum. çünkü bu kağıdın diğer kafa kağıtlarına göre daha fazla gidecek yolu var diye düşünüyorum. belki biraz yorabilir ama bana göre her satıcılı durumlar alım fırsatı olur. mesela 46.22 desteğe göre hareket edilebilir. ama korkmadan isterse daha ucuz versin alırız sorun yok
    altında 46.22 ye kadar boşluk vardı vermedi ********ler. satıştanda hiç etkilenmedi
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bugün "smart"ı tabelanın en üstüne yazdırdıkta giren çıkan bir şey yok. dostlar alış verişte görsün
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bugün "smart"ı tabelanın en üstüne yazdırdıkta giren çıkan bir şey yok. dostlar alış verişte görsün
    Hemşo sen neyimişin be korkulur valla, fonetler, smartlar [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Hemşo sen neyimişin be korkulur valla, fonetler, smartlar [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yön doğru karar olsada zamanlama olarak erken fişeklemesi şans hemşo. sen daha "yesıl" görmedin sanırım. oda %20 ye yakın yükseldi döndü eksi kapadı. uzaktan yakından alakam olmamasına rağmen, yine göbeğinden vurdum diye seviniyorum çocuk gibi eğleniyoruz işte

AVGYO__ kulağından tuttuğumu atıyorum sepete ama kucağa gelecek..hani nasıl olsa yükselir diyorlarya.. sizde alın nasıl olsa ne alsak yükselecekmiş çeşidi tamamladık bu kadar yeter
    kağıttan hiç çekincem yok getirisi var ama sanki biraz bana şam şeytanı gibi geldiği için "DGGYO" ile değiştiriyorum. hani şimdi nasıl olsa borsa yükseliyor hangisini alsan gidiyor diye düşünen varsa kırmızı tabelaya bakacak...

"PRKAB"__ şurasından burasından demeyeceğim neresi uygun geliyorsa.. iki gündür peş peşe hisse yazıyorum ama aceba hafife alan varmıki diye düşünmüyorda değilim. p.tesinden sonra bu kadar yoğun olacağımı sanmadığım için hafta sonu elim değmişken yazayım dedim.

yine orda burda satıştan söz edildiğini okuyorum ama ben GARAN önce 11.14 zirvesini yenilesin bakalım diyorum. çünkü GARAN"da hala böyle bir potansiyel var. aklımda kaldığı kadarı ile 11.14__ 11.24_ ve 11.32 böyle hatırlıyorum. ancak hep söylediğim gibi bunlar 2020 yi görmeden ağız tadı ile ekmek yedirmezler sanıyorum. bunun sebebi ise VARANT... vadesi dolacak hasta olanları mezara gömecekler sonra gerçek oyun başlayacak. bende böyle düşünüyorum...

VİOP bugün benim verdiğim direnç 138.575 e toslayıp 138.550 den dönmüşya.. niye söylemiyosunuz zalımlar valla ben bugün bununda tam göbeğinden vurmuşum. hemde satış düşünen dirence göre yapsın çin malı değil diyerek daha yeni görüyorum yoksa yerimde duramaz bidim diye sevindirik olurdum

Sayfa 20/31 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •