bugün "smart"ı tabelanın en üstüne yazdırdıkta giren çıkan bir şey yok. dostlar alış verişte görsün![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
"PRKAB"__ şurasından burasından demeyeceğim neresi uygun geliyorsa.. iki gündür peş peşe hisse yazıyorum ama aceba hafife alan varmıki diye düşünmüyorda değilim. p.tesinden sonra bu kadar yoğun olacağımı sanmadığım için hafta sonu elim değmişken yazayım dedim.
yine orda burda satıştan söz edildiğini okuyorum ama ben GARAN önce 11.14 zirvesini yenilesin bakalım diyorum. çünkü GARAN"da hala böyle bir potansiyel var. aklımda kaldığı kadarı ile 11.14__ 11.24_ ve 11.32 böyle hatırlıyorum. ancak hep söylediğim gibi bunlar 2020 yi görmeden ağız tadı ile ekmek yedirmezler sanıyorum. bunun sebebi ise VARANT... vadesi dolacak hasta olanları mezara gömecekler sonra gerçek oyun başlayacak. bende böyle düşünüyorum...
VİOP bugün benim verdiğim direnç 138.575 e toslayıp 138.550 den dönmüşya.. niye söylemiyosunuz zalımlarvalla ben bugün bununda tam göbeğinden vurmuşum. hemde satış düşünen dirence göre yapsın çin malı değil diyerek
daha yeni görüyorum yoksa yerimde duramaz bidim diye sevindirik olurdum
![]()
Yer İmleri