Originally Posted by OKTAY üstad o zaman satayım günlüge yatırayım 40 tl boşa gitmesin pazartesi tekrar alırım hangi fondasiniz?
O arkadas ta eger 40bin lira varsa gunde 3500 liraya 1 lira hesabi ile yaklasik 22-23 lira kazanabilir ppf ile hafta sonu Originally Posted by shangil hangi fondasiniz?
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey O arkadas ta eger 40bin lira varsa gunde 3500 liraya 1 lira hesabi ile yaklasik 22-23 lira kazanabilir ppf ile hafta sonu üstad 50k var ppf nedir bilmiyorum nasıl günde 23 tl kazanacagım
Originally Posted by OKTAY üstad 50k var ppf nedir bilmiyorum nasıl günde 23 tl kazanacagım PPF'de günde 0,025 kazanırsınız bu günlerde Dahada düşecek. Ona göre hesaplayın.
Originally Posted by OKTAY üstad 50k var ppf nedir bilmiyorum nasıl günde 23 tl kazanacagım risk yoksa caren yok
40 dediginiz icin ben oyle hesapladim gunluk degil hafta sonu icin hesapladim 50000/3500 esittir 14-15 lira gunde kazanmaktasiniz ppf demek para piyasalari fon demek Originally Posted by OKTAY üstad 50k var ppf nedir bilmiyorum nasıl günde 23 tl kazanacagım
Originally Posted by servetbey 40 dediginiz icin ben oyle hesapladim gunluk degil hafta sonu icin hesapladim 50000/3500 esittir 14-15 lira gunde kazanmaktasiniz ppf demek para piyasalari fon demek Simdi yilda o parayla 3700 kazanilir ancak 4000 ppf den
Originally Posted by shangil hangi fondasiniz? sagolun dostlar cevaplar için bu fondayım acemi saglamcı fonu ama bu konuda kaldıkca cesaret artıyor risklere girecegim gibi ;) https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IST
Forum Rules
Yer İmleri