Sayfa 565/1230 İlkİlk ... 654655155555635645655665675756156651065 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by varsayım Yazıyı Oku

. Ek olarak, bunları diyorum ama mesela mutfak için tüm gıdayı organik alıyorum. Pirinçten, makarnaya kadar, ama işte alırken organik adı altında satılan her ürünü almıyorum, araştırmaya çalışıyorum. 8 senedir de gıda sektöründe üst düzey yöneticiyim zaten.

.
    Madem ısın de ıcındesınız bır sorayım... Benım cok fazla arastırma ve test etme ımkanım yok tabı ama uzun zamandır tazedırekt'ten alıyorum organık meyve sebzeyı... Memnunum kalıtesınden. Eve getırmelerı buyuk avantaj ve kolaylık oluyor benım ıcın...

Bılgınız var mı sattıkları urunlerın kalıtesı hakkında?
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Negatif TL reel faizden söz ediliyor bunu sonuçları ne olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Madem ısın de ıcındesınız bır sorayım... Benım cok fazla arastırma ve test etme ımkanım yok tabı ama uzun zamandır tazedırekt'ten alıyorum organık meyve sebzeyı... Memnunum kalıtesınden. Eve getırmelerı buyuk avantaj ve kolaylık oluyor benım ıcın...

Bılgınız var mı sattıkları urunlerın kalıtesı hakkında?
    Eve organik ürün kısmına yeni başladım. Tüm markaları bilmiyorum. Malesef bahsi geçen yeri de bilmiyorum.

Ek olarak ben organiki, organik diye almıyorum. Zira, (malum Türkiye'deyiz), firmaların nasıl yasanın etrafından dolaştıklarını v.s. biliyorum. Lakin, göz göre göre, 3 kod numaralı yumurta almam.

4. Organik ürün için GOTS, OCS veya EcoCert sertifikalı olmasına dikkat etmeniz gerekir . Sertifikasız ürün organik değildir.Mesela Tekstil için organik ürün üreticisinin , boyahanenin , kumaşçının , iplikçinin , aradaki traderların ve tarlanın da bu sertifikalardan birine sahip olması lazımdır . Sertifika yoksa organik ürün dolaşımı dediğimiz ( araa mamül , son mamülün taşındığı araç plakaları bile bellidir ) transaction çıkmaz . Organik ve konvansiyonel ürün üreticisinin , üretim bantları ve depolamasının da farklı olması zorunluluktur . Fakat bunu sağlamak çok zordur , yıllık auditlerde göstermelik olarak ayrılır . Sezon içinde kapasite yoğunluğunda ürünler ve makineler , depoda ara mamüller karışabilir . Sonuç olarak sertifikalı ürünlere bile 100% organiktir diyemeyiz .

5. Bist rallisinden yararlanabildiğinizi düşünüyor musunuz?

Endeks artışının altında kaldıysak başarısız sayılır mıyız?

6.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Sağlıklı seneler dilerim herkese

2019 beklentilerimi 4e bölersek
    Q1 : TL mevduat
    Q2 : USD yada Altın
    Q3 : USD vd altından borsaya u
    doğru kademeli geçiş
    Q4 : Borsa

Yatırım tavsiyesi değildir olamaz
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=3007286

Bizim tahmin de fena değilmiş
    Sn Cautionary ardindan biz de tahminimizi yapariz

Yatirim tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=3007286

Bizim tahmin de fena değilmiş
    Sn Cautionary ardindan biz de tahminimizi yapariz

Yatirim tavsiyesi değildir.
    Bence de gayet başarılı...ama daha net olmalı bence..,benim formatta öngörülerine güvenen herkes paylaşabilir....ben her tahmine değer veriyorum şahsen.

Sayfa 565/1230 İlkİlk ... 654655155555635645655665675756156651065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •