Sayfa 136/1001 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    ACC 0,0302% cuma fiyati 1,994010 olarak mi almistiniz
    Evet ACC fiyatı 1.994010 alarak hesaplandı AED yeni fiyat: 0,007386
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz. Ppf den sonra ilk defa bu haftasonu borçlanma ve kira sertifikaları fonlarına girdim. Ayrıca valörlü birde. Borçlanma fonu ppf düzeyinde kira sertifikası ise mk %6 dolayında getiri düzeyinde gelir getirdi. Haftasonu diyemi bilmiyorum ama bir hafta daha bu rakamlar gelirse değmez hiç sanırım.
    Servetbey ben mesajı yazarken mesajınızı güncellemişsiniz. MK değerlerini 3 katına çıkarmışsınız. Cumartesi gecesi mkk değerleri pazar ve pazartesi geceside bazı fonlarda güncelleniyormu?

3. Arkadaşlar yeni yılla birlikte tefaş sayfasında fonların getirileri ile verilen oranlar Örneğin 1 haftalık, 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık getiri oranlarını gösteren " Fon Detaylı Analiz " sayfasındaki oranlar sıfırlanarak mı? başlayaqcak yoksa aynen mi devam edecek? Anlatabildim sanırım. İyi hafta sonları

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yeni yılla birlikte tefaş sayfasında fonların getirileri ile verilen oranlar Örneğin 1 haftalık, 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık getiri oranlarını gösteren " Fon Detaylı Analiz " sayfasındaki oranlar sıfırlanarak mı? başlayaqcak yoksa aynen mi devam edecek? Anlatabildim sanırım. İyi hafta sonları
    Sıfırlama olmadan geriden hesaplama yöntemiyle devam edecek üstadım

5. MB'dan ZK arttırım kararı.

"Finansal istikrarı ve reel kredi büyümesine dayalı zorunlu karşılık uygulamasını desteklemek amacıyla yabancı para mevduat/katılım fonlarına uygulanan zorunlu karşılık oranlarının tüm vade dilimlerinde 200 baz puan artırılmasına,

Türk lirası reel kredi büyüme koşullarını sağlayan bankaların bu artıştan etkilenmemesini teminen söz konusu oranların bu bankalar için 200 baz puan daha düşük uygulanmasına karar verilmiştir. Alınan bu kararla, piyasadan yaklaşık 2,9 milyar ABD doları tutarında likidite çekilmesi beklenmektedir.

Söz konusu değişiklikler, tesisi 10 Ocak 2020 tarihinde başlayacak olan 27 Aralık 2019 tarihli yükümlülük döneminden itibaren geçerli olacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerine yer verildi.

https://www.haberturk.com/son-dakika...553665-ekonomi

6.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz. Ppf den sonra ilk defa bu haftasonu borçlanma ve kira sertifikaları fonlarına girdim. Ayrıca valörlü birde. Borçlanma fonu ppf düzeyinde kira sertifikası ise mk %6 dolayında getiri düzeyinde gelir getirdi. Haftasonu diyemi bilmiyorum ama bir hafta daha bu rakamlar gelirse değmez hiç sanırım.
    Ais kira sertifasi fonu haftasonu mk orani %18.48 değil mi, mevduata ya da ppf lere göre çok iyi bence

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ais kira sertifasi fonu haftasonu mk orani %18.48 değil mi, mevduata ya da ppf lere göre çok iyi bence
    İlk defa aldım . Cumartesi gecesi %6 . Arkadaş 3 ile çarpmış. Bildiğim cumartesi tek güncelleniyor pazartesiye kadar. Bilende yok sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    İlk defa aldım . Cumartesi gecesi %6 . Arkadaş 3 ile çarpmış. Bildiğim cumartesi tek güncelleniyor pazartesiye kadar. Bilende yok sanırım.
    Haftasonu veya tatil günleri için MK hesaplamada, fonun toplam getirisi tatil gün sayısına bölünerek hesaplanır. Sizin hesap doğru.

Sayfa 136/1001 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •