Originally Posted by burak1987 Tcd kaç gelecek[emoji1][emoji1][emoji848] Sent from my iPhone using Tapatalk Tcd dardl i sattiysa eki 1 Satmadiysa arti 1 diyorum
Originally Posted by Webster cikin forumdan Yeni yila burada girersek 2020 burada gecer😀😀😀 Zaten hep burdayız, fonla yatıp fonla kalkar olduk Aha da bu mesajı yazarken yeni yıla girmiş oldum. Hayırlı yıllar herkese.
Originally Posted by myfinans Zaten hep burdayız, fonla yatıp fonla kalkar olduk Aha da bu mesajı yazarken yeni yıla girmiş oldum. Hayırlı yıllar herkese. Mesajın saatine bakın yahu.00.00
Originally Posted by myfinans İST iyi idare ediyor en büyük fonlardan biri oldu nerdeyse. IPV'ye benimde niyetim var ama KUB'la arasında kaldım, bakalım bi de FUB var. FUB T2 sanırım daha tercih sebebi olabilir T3 sevmiyorsunuz siz
herkes şuan mutlu olduğu yerde demekki bizim mutluluğumuzun anahtarı fonlar
portföy hesaplama tablosu https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Originally Posted by Webster Neden mi? 110k lik fonum var ustadim yeterli sebep midir?😆😆😆 Eksi gelecek gelecekte kac gelecek. Ya sevmiim boyle tatile denk gelen eksileri Dün gelen 800 TL'nin 100 TL kadarı gitti o zaman.
Originally Posted by traderpanda herkes şuan mutlu olduğu yerde demekki bizim mutluluğumuzun anahtarı fonlar 16 kişi fonlarla girdi yeni yıla
Originally Posted by admustafa Dün gelen 800 TL'nin 100 TL kadarı gitti o zaman. Kardan zarar adama cok koyuyor sadicim... Birde mesarifler artti sadicim. Onlari nasil odeyecegiz...100 azmi sadicim...yolda pamukkaleye ugrasak kisi basi giris 75 ti gecen yaz Sen hesabet artik
Forum Rules
Yer İmleri