-
Merhaba arkadaslar is mobil kullaniyorum.Is portfoyden bir fon almak istedim fonun 1 adet fiyati 8,94 TL hesabimdan ise 10,74 TL bloke koyuyor.Fon alirken hesaptan fazla miktarda paraya bloke koymasinin amaci nedir?Yanlis bir islem mi yapiyorum acaba?
Saygilar.
-
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FYE
%100 vadeli mevduat diyo ve dun degeri 0.01 imis
gunluk degeri %59276,62
yani ilk kez fiyat degeri aldigi icin sacma sapan bi deger cikmis...

Originally Posted by
Webster
Yok emmi ozel fon
Vurmuslar voleyi
-

Originally Posted by
servetbey
Evet hata var gibi
-
Yaklasik yuzde 20 lik bir extra pay stok olarak alinir, fon islemi gerceklestikten sonra normale doner

Originally Posted by
onurbey
Merhaba arkadaslar is mobil kullaniyorum.Is portfoyden bir fon almak istedim fonun 1 adet fiyati 8,94 TL hesabimdan ise 10,74 TL bloke koyuyor.Fon alirken hesaptan fazla miktarda paraya bloke koymasinin amaci nedir?Yanlis bir islem mi yapiyorum acaba?
Saygilar.
-

Originally Posted by
onurbey
Saygilar.
Marj koyuyor. O farki fon alim islemi sonrasi vadesiz hesabiniza geri atacak...adet girme para gir dene ayni sekilde marj koyuyorsa baska banka aramalisin
-

Originally Posted by
servetbey
Yaklasik yuzde 20 lik bir extra pay stok olarak alinir, fon islemi gerceklestikten sonra normale doner
Cok tesekkur ederim.
Saygilar.
-
Gedik'in aşağıdaki fonunu inceleyen oldu mu ? Başındaki Eral Bey oldukça bilinçli birisine benziyor. Bu seneyi ağırlıklı olarak bu fonda geçirmeyi düşünmüyor değilim.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GPG
-

Originally Posted by
drselcuk
çok geçmiş olsun yapabılecegımız bısey var mı?kırıldı mı ayagınız
Yok belin bir tarafında ters hareket sonucu kütleme oldu . Kas zorlanması var en az bir hafta sürermiş
Hareket ettiğim zaman o bel feci ağrı yapıyor o yüzden diğer ayaktan destek almak için koltuk değneği kullanıyorum acıyı alsın diye
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri