Sayfa 161/326 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 2604 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1. Alyatçı bırak bu işleri, al kaçla birşey olmaz, bız yatırımcıyız batırımcı değil... Vur kaç peşinde hiç değil... Hikaye varsa sorun yok...bekleriz sekiz dokuz oluncada bekleriz... Hısse bugun düşer yarın çıkar gunluk hareketlerle işimiz yok...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Şimdi de Hatip Ağa peydah etti piyasaya .Balat görevi buna verilmiş anlaşılan.Şimdi de şişirilmiş hormonlu dardl reklamı yapacak anlaşılan bize .
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Alyatçı bırak bu işleri, al kaçla birşey olmaz, bız yatırımcıyız batırımcı değil... Vur kaç peşinde hiç değil... Hikaye varsa sorun yok...bekleriz sekiz dokuz oluncada bekleriz... Hısse bugun düşer yarın çıkar gunluk hareketlerle işimiz yok...
    YAMANLARİN GAFUR bak yanildin.Dardl de benim işim olmaz.Hisse bol .Alttan alanlar almış ,kaymağını yesinler .Helâli hoş olsun.
    Ama Gafur her ralli yapan hissede yazanlara pazarlamacı deme Ağam.Ulan az bir güven .Ulan dünya ile insanlarla barış .Bu ne kötümserlik?
    Bak seni cok pis döverim.Benim dayak her bölüm dayak yedigin YAMANLARİN DEMİR dayağı gibi olmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Alyatçı bırak bu işleri, al kaçla birşey olmaz, bız yatırımcıyız batırımcı değil... Vur kaç peşinde hiç değil... Hikaye varsa sorun yok...bekleriz sekiz dokuz oluncada bekleriz... Hısse bugun düşer yarın çıkar gunluk hareketlerle işimiz yok...
    Faşo Ağam sana DARDANEL de başarılar diliyorum.Derin Ağa salmaz bunu bence.Reklam hissesi olarak kullanır çünkü.Saglam dur bunda .
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir aman ha.

4. ...hikaye devam ettikçe burdayız agam... Gunlukçu degılız, al kaççı hiç değiliz... Gaffur benden uzak gıtsın...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ...hikaye devam ettikçe burdayız agam... Gunlukçu degılız, al kaççı hiç değiliz... Gaffur benden uzak gıtsın...

Faşo Ağam gülersin tabii.Hem vole vuruyoruz kaç gündür borsada hem de ATV de dizi izliyorsun

6. Drdnl alıcılı kaparsa şaşırmam...

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ...hikaye devam ettikçe burdayız agam... Gunlukçu degılız, al kaççı hiç değiliz... Gaffur benden uzak gıtsın...
    Gafur unuz olurum. Bundan sonra twitter fenomenlerine de laf cakmam. Siz ne derseniz o olsun .Ağam derim paşam derim sizlere .Gafur sam Gafur olurum .Yeter ki para kazanalım.Alsat i da bırakırım.

8. Aferin gaffur sende ışık var... Seni çıraklığa kabul edecem ama hatıp agaya sormam lazım... ...

Sayfa 161/326 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •