Sayfa 578/776 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Sana da hayırlı cumalar.sen watsap grubunda değil misin yoav.degilsen Recep kardeş sana da mesaj atsın.
    Wsap grubunda ekstra bilgiler mi veriliyor niye herkes tüydü burdan :D
    Faydalı şeyler konuşuluyorsa bizi de alın be ya

2. Recep Karapınar kardeş Mesaj atsın sanada

3. Safkr

Yazılanlara bakarsak Gip olayını piyasa lot sürerek mi halledecek bunlar şimdi? Bugünkü düşüş hissede artık bu beklentinin olmadığını ve malı kucağımıza aldığımızı mı gösteriyor?

4. Arkadaslar yalnis biliyosam duzeltin ne lotu bu sirket kazayla burda islem goruyo bunu defalarca yazdik birileri mali kotulemek isteyip mal topluyosa bilemem sirketden seckin beyle bende konustum bu sirketin normal pazara gecmesi icin hicbir sorun yok ama bana sorsaniz 15 milyon kar veya yabanci ortaklik gelsin hep burda kalsin bugun acemiler satdi kerizleri silkelediler jokeriniz pazartesi mallari toplamaya baslar mali olan versin iran savasi cikarsa daha asadan alir.

5.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    Arkadaslar yalnis biliyosam duzeltin ne lotu bu sirket kazayla burda islem goruyo bunu defalarca yazdik birileri mali kotulemek isteyip mal topluyosa bilemem sirketden seckin beyle bende konustum bu sirketin normal pazara gecmesi icin hicbir sorun yok ama bana sorsaniz 15 milyon kar veya yabanci ortaklik gelsin hep burda kalsin bugun acemiler satdi kerizleri silkelediler jokeriniz pazartesi mallari toplamaya baslar mali olan versin iran savasi cikarsa daha asadan alir.
    Yazılanlara bakıldığında sürülen lotlarla 15 milyonu aşıyor lot miktarı. Ama şu an için 13 milyon civarında dolaşımda lot var. Şirkette gelecek ve büyüme varsa ekstra lotlar ne kadar etkiler bilinmez. Gerçekten şirketin geleceğini anlamaya ihtiyacımız var. Vaktiyle isdmr i inceledim.milyarlarca kar ettiği halde gözaltı pazarındaydı. Bu kağıt buralarda durmaz dedim almayı düşündüm sonra da risk almayayım dedim. Birkaç ay sonra kağıt 2 lerden 8 lere gitti. Bu sefer safkr da bu riski alıp mallandık ama isdmr ile kıyas etmek zor. Şirket hakkında gelecek yorumu yapacak bilge kişilere ihtiyaç var. Burda yazan 3-5 kişi de anlamsız şekilde wsap grubu kurma peşinde düştü sanırım...

6. Hocam gruba sizde gelebilirsiniz ayni paylasimlar devam ediyor. Siteye gore daha basit iletisim kurmak paylasim yapmak.

7. Anlamsız grup kurma peşine düşen yok

8. Şirket 2018 ikinci yarıyılda ilk yarıyıla göre cirosunu 20 milyon arttırmış. 2019 ne gelir bilinmez ama benim beklentim 60 milyon civarı. 2019 Yıllık ciroyu da 120milyon civarı bekliyorum. 2020 beklentim ise en az 150 milyon... Şirket ihracatta ve raylı sistem ürünlerde atağa geçmiş durumda...2020 yılında şimdiden 2 milyon euro ihracat bağlanmış durumda ve bir bu kadar da devamı gelirse 150 milyon ciroyu çok rahat yakalayacaktır... Normalde şirketin toplam satışlardaki ihracat payı yüzde 6-7 civarı.... Özetle bence 2020 de 150 milyon ciro cepte. Fazlası olursa da şaşırtmaz beni... Sonuç... fazla finansman maliyeti olmayan, tatminkar bir kar marjıyla çalışan bu tarz şirketlerin benim açımdan piyasa değeri çok basit mantıkla cirosu kadar olmalıdır. Mevcut piyasa değeri 73 milyon bu şirketin.... Bana göre de bistteki birçok şirkete göre ucuz kalmış durumdadır. YTD.

Sayfa 578/776 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •