Sayfa 67/274 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2186 madde; 529 - 536 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Aylık alım zamanım yaklaşıyor, teknik analiz yapabilecek bir arkadaş var mı? Grafikte nerelerdeyiz, destek-dirençlerimiz nereleri... Şimdiden teşekkür ederim.
    Teknik nemi diyo? Tekniği bilmemde spek diyoki; ey osmanlı menkul o 7,99 ort.ile aldığın 52 binlotu vermezsen daha çok süründürürüm bu fiyatlarda diyo. Isterse 2 tl net temettü versin fiyatlamam diyo. Bizde kuralına göre oynuyoruz oyunu . Hergün yukarılara 15 Bin adet kademeli yazıyoruz lakin o 8 altından istiyor . Kusura bakma kardeş u fiyatlardan ancak beşin birini alırsın. 8,30 dan 8,70 kadar 15 bin yazıyorum hergün. Bu aralıklardan alacaksan al. Geri kalan malların fiyatlarını sana özelden yazcam. Buralarda olduğunu biliyorum. Bana dm den gel.

2. Genel takasın altlarında 400 lotla çiti ye mal virmanlamış bi kurum. Ahhh merrill sen yokmusun sen. Çitinin tetikçisi tahtada ufak ufak tırtıklamaya başlamış. Önümüzdeki haftalarda çok eylenecüüük..ahhaha..
    Selâm olsun pergamon yatırımcısına

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

4.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Teknik nemi diyo? Tekniği bilmemde spek diyoki; ey osmanlı menkul o 7,99 ort.ile aldığın 52 binlotu vermezsen daha çok süründürürüm bu fiyatlarda diyo. Isterse 2 tl net temettü versin fiyatlamam diyo. .........
    Ben de teknikten anlamıyorum ama buralardan yukarı döneceğini tahmin ediyorum. Bir hafta daha dursa zararı yok benim için Herkese bol kazançlar dilerim.

5. Fibo 78,6 seviyesini 3 kez denemiş kıramamış altta destek olmuş 7,46 seviyesi. RSI buralardan dönüş sinyali vermiş ama hala net değil çünkü macd de aynı sinyali vermesi gerekli. 7,46 seviyesi çok önemlidir, eğer kırılırsa kanal dibine doğru gidebilir. Pembe çizgi üzeri rahatlar ancak... YTD.......

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6. Sn. Umut0109; yorumunuz ve analiz için çok teşekkür ederim.

7. Yarın kemerleri bağlamayı unutmayın. Koltuklara sıkı sıkı tutunun. Hissede ralli başlayabilir. Direk 8 den açabilir. Boğalar ayıların inini basabilir. Kıpraşan malından olabilir...Demedi deme ibrahim.
    Selâm olsun pergamon yatırımcısına

8. Yarın endex gaplı yukarı sert açacak. Umarım pergamon da bundan nasibini alır. Temettü vakti hergeçen gün dahada yaklaşıyor. En çok bizim gibi temettü verimliliği yüksek hisseler gitmeli artık. Yarın güzel olcak inşallah. Speginde işi zor yarın. 8 altindan bi kamyon mal kapatırdı salako..

Sayfa 67/274 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •