Data girseler bari Originally Posted by burak1987 Açılmıyor Sent from my iPhone using Tapatalk
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Değişken fonlardaki yani %40 min hisse barındıran fonlardaki ralli ne kadar sürer borsadan vazgeçtiğimizde hangi fonlara kayıcaz
Originally Posted by Webster Cokta degil aslinda Tam 1 haftadir dusuyor 5 is gunu deseniz 5 gelse 5 is gunune bolseniz Hergune arti 1 yazmis gibi olur... 2 gun arti verdi kendini tavlama cim
Originally Posted by servetbey bu olabilir mi https://forum.donanimhaber.com/forumid_2116/tt.htm Burda yok yada ben gormedim cok fazla baslikvar kacinci sayfada.
Originally Posted by mrfatih Değişken fonlardaki yani %40 min hisse barındıran fonlardaki ralli ne kadar sürer borsadan vazgeçtiğimizde hangi fonlara kayıcaz Nisana kadar isik gorunuyor Ha ama mehmet bahceli yarin cikarda ben kustum derse bilemem 😀😀😀
Kanada derki: boeing uçağını İran düşürdü ama yanlışlıkla. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by drselcuk Eic...eib..gma..tcd...kub.. bilgisi olan var mi? Doktor bey, EIB için güncel fiyatın ne olduğunu yukarda paylaşmıştım
Originally Posted by burak1987 Kanada derki: boeing uçağını İran düşürdü ama yanlışlıkla. Sent from my iPhone using Tapatalk Trumpta onu ima etti Kara kutu irandaymis vermiyorlarmis Bu sebeple yuzde 100 suclayamiyorlar
Forum Rules
Yer İmleri