Arama sonucu : 9598 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Buraya da merhaba

Mohikan'a endeks ve büyük kağıtlara ayuluk yaptığı için cevap yazıyorum, oradan belki okuyan vardır.

Burada da park madene boğalık yapanlara cevap yazayım, devletin cinere o madeni tekrar açması için izin vereceğine inancınız Gözlerimi yaşartıyor, maden açılsın ben ilk gün tavandan da alırım 2,40-50 her neyse, bu olana kadar boğalık bence gereksiz.

2.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Buraya da merhaba

Mohikan'a endeks ve büyük kağıtlara ayuluk yaptığı için cevap yazıyorum, oradan belki okuyan vardır.

Burada da park madene boğalık yapanlara cevap yazayım, devletin cinere o madeni tekrar açması için izin vereceğine inancınız Gözlerimi yaşartıyor, maden açılsın ben ilk gün tavandan da alırım 2,40-50 her neyse, bu olana kadar boğalık bence gereksiz.
    Valla bende korktum açıkcası.
    2.09 eski maliyetlileri 2.20-21 den sattım. Ertesi gün akşam 2.12 geri aldım
    Dün baktım hareket yok. Açılıştan itibaren yukarı tek kademe bile gitmedi.
    Öğleden sonra 2.08 zarara tekrar geri verdim.
    Takipte şimdilik.. En azından yukarı yönlü bişeyler görmek lazım

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Buraya da merhaba

parkla ilgili su yazi ile cevap vermek istiyorum.

uzun vadeden bahsedersek tam alip biriktirilebilecek bir yerde.

hatta endekse ters alsatta bile ayda 1 yuzde 10 u var.

Altı çizili yerlere dikkat.

buyuk canak mukemmele yakin.

Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •