Originally Posted by
nosfecagri
Abi dinlenecek hafta buldun sen de. Hacim rekoru geldi, bu gidiþle endeks TL bazlý rekor da yolda, bizi yorumsuz býrakýyorsun, bilemedim.
Ben yazayým bari biraz, strateji gereði ufaklardan EREGLI SODA ASELS YKB portföyüne kaydým. TEHAYE az bir þey 10.60 lardan almýþtým 1 lira yukarýdan verdim sonra da borsacý psikolojisiyle geri alamadým arkasýndan baktým. Adýný anmak istemediðim TKFEN de maliyetime aylar sonra uzun yorucu bir rally ile ulaþtý, ne diyeyim ona koyacaðým parayý taþa sürtsem daha iyi olacaktý ama bilemedik ne bilelim onu da tutmaya devam.
Ufaklardan beklentim olan ARSAN, KNFRT, KLMSN ve güzel býraks abile temeli hala ucuz olan IPEKE azalan lotlarda tutmaya devam ediyorum.
Bu kaðýtlarýn hepsinde artýk bilançolarý bekliyorum çok bir artýþ beklentm yok, %30 da nakit PPF'de bekliyorum VIOP short arýyorum bir yandan ama 121 altýnda short gibi düþüncem yok açýkçasý Gün içi düzeltmeyi yakalayacak kadar vakit bulamýyorum çok aðýr çalýþýyorum borsaya pek vakit olmuyor ancak 2 saatte 1 filan bakmaya çalýþýyorum. Genelde satýþlarý ve alýþlarý geceden yazýyorum daha iyi oluyor gelirse seviniyorum gelmezse de üzülmüyorum kýsmet.
Güzel bir yýl oldu ama hiç moda girmeden çok kazandým demeden temel analizi ve disiplini elden býrakmadan devam etmek gerekiyor dün dündür bugün bugündür.
Yer Ýmleri