Originally Posted by
snails
sayın hkm ; katılıyorum ,yalnız bu formlar böyledir atısma vs ,eksik olmak onemli olan bu milletin evlatları olarak aynı coğrafyanın kaderini paylasanlar olarak bırbırımıze yardımcı olmaktır .
gelelim altın ,dollar meselesine
krız ortamında dollar yükselir akıbinde altın takıp eder .pekı dollar tedavülden karkacagını piyasalar anlarsa ne olur
altın hızlanarak artışa devam eder ne zamana kadar .yenı sistem devreye girene kadar kısaca doların yarını alacak digital yada herneyse .
Sayın HKM ,size sorum neden gumus portföyünüzün ne kadarı altın harıcı ,oncelıklı olan fikriniz merak edıyorum .
muhtemelen 2020 2 yarısı çok sert gecıcek bu kesin gıbı ,oncesınde birşeyler baslayabılır sıstem tıkandı aslında sistem 2008 de bıtmıstı
fakat defin bu yıllara kaldı ,yeni dünya ekonomisine gecıs tabııkı sancılı vede kaygılı olucaktır .bu süreçte heran başlayabilecek
resesyon derinleşerek ılerlıcektır diğer krizlerden farkı ıse paranın patronlarının kontrolu kaybetmemek ıcın paylaşmak zorunda kalmaları olucak ,muhtemelen abd ,cini de ıcıne alacak bir sisteme gırıcekler vede benim de düşüncem altın altın çağını yasayacak taakii ,yeni siteme gecene kadar kı surede .saygılarımla
Yer İmleri