Sayfa 343/639 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    1-emisyon mahsubu
    2- ttk 376 karşısındaki durum değerlendirme
    3-alınması gerekli tedbirlerin devreye sokulması

hacı sizin ne zorunuza gitti,bir deyiverin hele

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Usta galiba genel kurul yapılıp kararlar yayınlanana kadar ortak bir beklenti çıkmayacak gibi. Ben sizlerin yorumlarını bekliyorum ben bu konuda yorum yapmam bile çünkü gerçekten yapacağım yorum boş tenekeden çıkan ses gibi olur 😀

Bu işi bilenlerin bu meydan...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Usta galiba genel kurul yapılıp kararlar yayınlanana kadar ortak bir beklenti çıkmayacak gibi. Ben sizlerin yorumlarını bekliyorum ben bu konuda yorum yapmam bile çünkü gerçekten yapacağım yorum boş tenekeden çıkan ses gibi olur 😀

Bu işi bilenlerin bu meydan...
    estağfirullah usta gayet iyisin bence.
    mahsup kesin değilmi?46-19 ne etti 27
    2016 sonuna göre 27/46=%58,69
    ilkceyrek zararı -1,56
    ilk ceyrege göre (27+1,56)/46=%61,95
    ikinci ceyrek ne gelir?hadi ilk ceyregin aynı olsun.6 aylık zarar ne etti=3,12
    ikinci ceyrege göre (27+3,12)/46=%65,47
    kurtardımı emisyon mahsubu?ahanda 6.ayda yine 2/3 sermaye kaybı.ne olacak?

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    estağfirullah usta gayet iyisin bence.
    mahsup kesin değilmi?46-19 ne etti 27
    2016 sonuna göre 27/46=%58,69
    ilkceyrek zararı -1,56
    ilk ceyrege göre (27+1,56)/46=%61,95
    ikinci ceyrek ne gelir?hadi ilk ceyregin aynı olsun.6 aylık zarar ne etti=3,12
    ikinci ceyrege göre (27+3,12)/46=%65,47
    kurtardımı emisyon mahsubu?ahanda 6.ayda yine 2/3 sermaye kaybı.ne olacak?

Bence bulacakları çözüm geçici değil kesin kalıcı olacak zaten yılsonunda banka borçları başlayacak

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bence bulacakları çözüm geçici değil kesin kalıcı olacak zaten yılsonunda banka borçları başlayacak
    Son kap haberinde yönetim kurulunun emisyon primlerinin geçmiş yil zararlarina mahsup edilmesi teklifi onaylanirsa diger tedbirler gorusulecek diyor. Sanki aba altindan sopa gösteriyor. Gereksiz bir koşula baglama ya da yine oyun icinde bir oyun. Ertem bey ne diyorsunuz bu haberlere..

5. Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ıncı maddesi kapsamında değerlendirilmek üzere, alınacak önlemlerin tartışılacağı Şirketimiz olağan genel kurul toplantısının 6 numaralı gündem maddesi görüşmelerinde,öz kaynaklar kalemi içinde yer alan ihraç primlerinin toplam zararlardan mahsup edilmesi için şirketimiz yönetim kurulunca genel kurula öneride bulunulacaktır.Söz konusu yönetim kurulumuz önerisinin kabul edilmesi halinde, şirketimiz öz kaynakları ve sermayesinin TTK madde 376 karşısındaki durumu genel kurulca değerlendirilecek ve alınması gerekli tedbirlerin devreye sokulmasına karar verilecektir.
    Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza duyurulur.
    Saygılarımızla.

6.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ıncı maddesi kapsamında değerlendirilmek üzere, alınacak önlemlerin tartışılacağı Şirketimiz olağan genel kurul toplantısının 6 numaralı gündem maddesi görüşmelerinde,öz kaynaklar kalemi içinde yer alan ihraç primlerinin toplam zararlardan mahsup edilmesi için şirketimiz yönetim kurulunca genel kurula öneride bulunulacaktır.Söz konusu yönetim kurulumuz önerisinin kabul edilmesi halinde, şirketimiz öz kaynakları ve sermayesinin TTK madde 376 karşısındaki durumu genel kurulca değerlendirilecek ve alınması gerekli tedbirlerin devreye sokulmasına karar verilecektir.
    Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza duyurulur.
    Saygılarımızla.
    Evet işte tam da ben bu habere takıldım. Burada ne demek istiyor ertem bey.konuya aciklik getirebilir misiniz lütfen..

7. Nedir bu devreye sokulmasina karar verilecek tedbirler..bu genel kuruldan once kap.da duyurulmayacak mı..

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Nedir bu devreye sokulmasina karar verilecek tedbirler..bu genel kuruldan once kap.da duyurulmayacak mı..
    Getirilecek önerilerin kabul edilmeme ihtimali var mı ki şimdi o öneriler açıklanmıyor ben de bunu anlamadım?

Sayfa 343/639 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •