Originally Posted by mrfatih ben arkadaşın vasıtasıyla HSA fon almıştım getirisi baya iyi oldu TCD kadar da olmasa bankacı aynen şunu söyledi Nisan ayına kadar alabildiğin kadar al başka bir şey demiyorum demiş. Bende şok olum bankacı nasıl der böyle bişey tuhaf işler oluyor Nisana kalmayabilir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Nisana kalmayabilir. Sent from my iPhone using Tapatalk neden peki?
Originally Posted by mrfatih neden peki? Genel beklenti nisan ayı zaten. Nisan gelmeden pozisyon değiştirmekte fayda var. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Genel beklenti nisan ayı zaten. Nisan gelmeden pozisyon değiştirmekte fayda var. Sent from my iPhone using Tapatalk yani bu fondan çıkıp ya da genel anlamda fondan çıkıp insan neye yatırım yapabilir
Originally Posted by mrfatih yani bu fondan çıkıp ya da genel anlamda fondan çıkıp insan neye yatırım yapabilir Bu fonun ağırlını Yüzde 30 indirip diğer kalanı daha az riskli fonlara giriş yapmak olabilir Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Bu fonun ağırlını Yüzde 30 indirip diğer kalanı daha az riskli fonlara giriş yapmak olabilir Sent from my iPhone using Tapatalk teşekkürler
Htt ve fid ne getirmiş bilen varmi?
Tacirler fonu neden sıfır gözüküyor şuan kalpten gidicem şimdi
Forum Rules
Yer İmleri