Sayfa 684/1001 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Tcd fon büyüklüğü 300 milyona dayanmış.bu büyüklük beyerlerimize patlamasın.bu büyüklükteki fondan bu başarı taktirlik

2. Cevaplar için herkese teşekkürler.
    Risk 7 bile olsa bana tek başına tl altın dolar ya da hisseden çok daha az riskli geliyor mantığı.
    Yarı dolar yarı tcd yapmayı düşünüyorum haftaya.
    Böylece olası dolar artışı sonrası hisselerdeki düşüş riskini minimize ederim gibi geliyor.
    Tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Tcd fon büyüklüğü 300 milyona dayanmış.bu büyüklük beyerlerimize patlamasın.bu büyüklükteki fondan bu başarı taktirlik
    fon büyüdükce etki gücüde büyümesi gerekmiyormu.
    fon portföyünüz / paranız ne kadar çoksa borsayı yönlendirme etkiniz o kadar yükselmezmi , örneğin yüksek hacimle viop veya bir hisseye girilse o hisseyi uçurmazlarmı.

TCD bu performansla gitsin 3 ay sonra en az 500-600 milyon olur büyüklüğü 1 milyarı bile bulabilirler hiç şaşırtıcı olmaz.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kardeşim burada herkes değerli ama üstad Webster'dir.
    Emmi birak nankoru onemli degil 🙄🙄🙄

5.  Alıntı Originally Posted by conan14 Yazıyı Oku
    Cevaplar için herkese teşekkürler.
    Risk 7 bile olsa bana tek başına tl altın dolar ya da hisseden çok daha az riskli geliyor mantığı.
    Yarı dolar yarı tcd yapmayı düşünüyorum haftaya.
    Böylece olası dolar artışı sonrası hisselerdeki düşüş riskini minimize ederim gibi geliyor.
    Tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz
    bence hiç mantıklı değil.
    son zamanlar hariç genelde ikisi paralel hareket etmiyor , yani birinden kazanırken büyük ihtimal diğerinden kaybedeceksin.
    bence yarısını TPF yarısını TCD yap.
    ** Yatırım tavsiyesi değildir **

Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    fon büyüdükce etki gücüde büyümesi gerekmiyormu.
    fon portföyünüz / paranız ne kadar çoksa borsayı yönlendirme etkiniz o kadar yükselmezmi , örneğin yüksek hacimle viop veya bir hisseye girilse o hisseyi uçurmazlarmı.

TCD bu performansla gitsin 3 ay sonra en az 500-600 milyon olur büyüklüğü 1 milyarı bile bulabilirler hiç şaşırtıcı olmaz.
    Geçen tcd nin fon yöneticisi tv ye çıktı. Fon büyüdükce yönetimi zor oluyor dedi. Bazı durumlarda fona girişi kapatıp yeni fon kuruyoruz dedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak ss cekermisin durum ne

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Burak ss cekermisin durum ne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 684/1001 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz