Originally Posted by Webster Didi ve burak buradamisiniz Hazirsaniz baslayalim Bugun arti 2 insallah [emoji3] Bana pek öyle gelmiyor daha çok yatay negatif. [emoji17] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Webster Didi ve burak buradamisiniz Hazirsaniz baslayalim Bugun arti 2 insallah 😀 +1e fit olalım üstadım, mac ve gmr yi tcd ile değiştirdim biri 0.6 diğeri 0.8 getirmiş, +0.7den aşağısı kurtarmaz
Tcd -0.51%
Originally Posted by admustafa Tcd -0.51% Dün demiştim eksi gelecek diye. Bugünde maalesef buna yakın bekliyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by admustafa Tcd -0.51% Yön aşağı yada yukarı net olmayınca türevden de kurtaramiyor...
Originally Posted by YapraksızYonca Yön aşağı yada yukarı net olmayınca türevden de kurtaramiyor... Bugünde net değil bir yukarı iki aşağı muhtemel. Sent from my iPhone using Tapatalk
Osd ve tpf yle nazarin zararin kapattim
TCD -0.5 getirmiş. Canın sağolsun kral 🙂 Yatay veya hafif hareketleri fazla sevmiyor TCD. Sert hareketlerde performansı iyi. Bakalım bugün ne olacak.
Forum Rules
Yer İmleri