Sayfa 347/639 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Arkadaşlar,

İlişkili taraflar arası borçlanmaya, faiz işletme zorunluluğu var bildiğim kadarıyla.
    Bunlar bu alacağa faiz işletmemek için karar alacaklarını belirtmiş.
    Kılıfına nasıl uyduracaklar acaba ?
    Faiz işletmeme durumunu gündeme getirdiklerine göre ,bu parayı yakın bir zamanda ödeme durumu olmayacak galiba .
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

2.  Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,

İlişkili taraflar arası borçlanmaya, faiz işletme zorunluluğu var bildiğim kadarıyla.
    Bunlar bu alacağa faiz işletmemek için karar alacaklarını belirtmiş.
    Kılıfına nasıl uyduracaklar acaba ?
    Faiz işletmeme durumunu gündeme getirdiklerine göre ,bu parayı yakın bir zamanda ödeme durumu olmayacak galiba .
    Yakin zamanda odenirmi bilmem ama faiz işletmeme luksu yok demekki bu alacaga karşılık birsey konacak bu alacağın yerini alacak oyle degil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Yakin zamanda odenirmi bilmem ama faiz işletmeme luksu yok demekki bu alacaga karşılık birsey konacak bu alacağın yerini alacak oyle degil mi?
    Genel kurulda bu görüşülecek olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Genel kurulda bu görüşülecek olabilir
    Yani buna bu kurul karar veremez kanun ne diyorsa öyle olmalı

5. Öyle öyle de kanuna uygun ne gibi bir çözüm buldular pwc en iyi denetim firmalarından vardır bir çözümleri..her halükarda bu ış çözülecek..

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Öyle öyle de kanuna uygun ne gibi bir çözüm buldular pwc en iyi denetim firmalarından vardır bir çözümleri..her halükarda bu ış çözülecek..
    bu iş çözülecek ama nedense spek ve piyasa inanmıyor ki fiyat yerlerde...

7.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Öyle öyle de kanuna uygun ne gibi bir çözüm buldular pwc en iyi denetim firmalarından vardır bir çözümleri..her halükarda bu ış çözülecek..
    2 ay önce bu konuyu telefonda mehmet bey ile konuştuğumda yanlış hatırlamıyorsam spk ile bu konuyu görüştük demişti. Çözüm nasıl olur nasıl kılıfına uyduracaklar göreceğiz

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    bu iş çözülecek ama nedense spek ve piyasa inanmıyor ki fiyat yerlerde...
    Fiyatlanmadigi kesin. Galiba ikinci bilançoya kadar böyle gidecek. Genel kurul da çıkacak kararlara kadar rölantide. En azından şimdilik 36 _ 37 yeni dip fiyatımız.

Sayfa 347/639 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •