Sayfa 524/1060 İlkİlk ... 244244745145225235245255265345746241024 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. İlgi (a) ve (c) kayıtı yazılarınızla, ÇBS Printaş Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.Ş. (CBS
    Printas). Santral Holding A.Ş. ve Rabak Elektrolitik Bakır ve Mamulleri A.Ş. hakkında Kurulumuza
    iletilen şikayetlerinize, ilgi (b) ve ilgi (d)'de kayıtlı yazılarımızla cevap verilmiştir. Bu defa ilgi (e)'de
    kayıtlı yazınızda, aynı şirketler hakkında bazı hususlar belirtilerek şikayetleriniz yinelenmektedir.

Anilan şirketlere ilişkin olarak, tarafınıza gönderilen ilgi (b) ve (d) kayitlı cevabi yazılarımızda
    belirtilen hususlar geçerliligini korumaktadır. Diğer taraftan, Kurulumuzca CBS Printaş nezdinde
    yapılan incelemeler sonucunda kamuyu ilgilendiren tespit ve bulgular, Kurulumuzun 06.01.2017 tarih
    ve 2017/1 ile 15.06.2017 tarih ve 2017/22 sayılı bültenleri vasitasıyla kamuya açıklanmış olup,
    Şirket'i sermaye ve mal varlığı kaybına uğrattığı Kurulumuzca tespit edilen sorumlular hakkında
    Cumhuriyet Baş Savcılıklarına suç duyurularında bulunulmuştur.

Sermaye piyasalarında gerçekleşen işlemler, sermaye piyasası kurumları, halka açık şirketler ile
    sermaye piyasalarında faaliyette bulunan kişi ve kurumlara ilişkin olarak, gerekli görülen hallerde
    Kurulumuz tarafından incelemelerde bulunulmakta, yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen
    hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmesi halinde, incelemelerin kamuyu ilgilendiren
    sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayınlanan bültenler
    araciligiyla kamuya duyurulmaktadır

6102 sayili Türk Ticaret Kanunu'nun 553 üncü maddesinin birinci fıkrasında, kurucular, yönetim
    kurulu üyeleri ve yöneticilerin, kanundan ve esas sözleşmeden dogan yükümlülüklerini kusurlarıyla ihlal
    ettikleri takdirde, hem şirkete hem pay sahiplerine hem de sirket alacaklılarına karşı verdikleri
    zararlardan sorumlu oldukları hususu hükme bağlanmıştır. Bu itibarla, tarafinızca genel hukuk hükümleri
    çerçevesinde yasal koşulların oluşması halinde, Şirket'in kottan çıkarılmasında sorumluluğu bulunan
    kişiler hakkında hukuki yollara başvurulması mümkündür.

2. yanı sözde 2512 kişi önemli değil onlar dış kapının son mandalı bunlara bildirmek önemli değil bunların yatırdığı para para değil .sokaktan çöpten topladılar ne gerek var bilgi vermeye veya bunların hakkını korumaya aman ne de olsa hepsi maaşlarını düzenli alıyor...

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yanı sözde 2512 kişi önemli değil onlar dış kapının son mandalı bunlara bildirmek önemli değil bunların yatırdığı para para değil .sokaktan çöpten topladılar ne gerek var bilgi vermeye veya bunların hakkını korumaya aman ne de olsa hepsi maaşlarını düzenli alıyor...
    2512de ısrarlısın anlaşılan. Sadece maaşlarını almıyorlar borsaya dönünce servet sahibi olacaklar.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    2512de ısrarlısın anlaşılan. Sadece maaşlarını almıyorlar borsaya dönünce servet sahibi olacaklar.
    yok be toplam ortak sayısı okadarmış.onuda garibancamı yazdı hatırlamıyorum.ben spk ve yönetimde sözde ortakların hakkını savunacaklar için maaş kelimesini yazdım .sonuçta hayır kurumları değil yapmakta oldukları sorumlulukları var..servet sahibi olacak derken hala soru işaretleri var son dakika yine bir al takke ver külah yaparlar mı..

5. Sermaye piyasalarında gerçekleşen işlemler, sermaye piyasası kurumları, halka açık şirketler ile
    sermaye piyasalarında faaliyette bulunan kişi ve kurumlara ilişkin olarak, gerekli görülen hallerde
    Kurulumuz tarafından incelemelerde bulunulmakta, yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen
    hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmesi halinde, incelemelerin kamuyu ilgilendiren
    sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayınlanan bültenler
    araciligiyla kamuya duyurulmaktadır..........
    incelemelerin kamuyu ilgilendiren
    sonuçları .......Bu ifade bence önemli yatırımcılar açısından beklemeye değer bir şey var sanki.

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yok be toplam ortak sayısı okadarmış.onuda garibancamı yazdı hatırlamıyorum.ben spk ve yönetimde sözde ortakların hakkını savunacaklar için maaş kelimesini yazdım .sonuçta hayır kurumları değil yapmakta oldukları sorumlulukları var..servet sahibi olacak derken hala soru işaretleri var son dakika yine bir al takke ver külah yaparlar mı..
    Aslında ben takkeyle külahla ilgilenmiyorum takkenin altındaki zihniyet önemli eğer düşündüklerim doğruysa iyi şeyler var benim takkenin altında inşallah onların takkelerinin altındada iyi şeyler vardır.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Aslında ben takkeyle külahla ilgilenmiyorum takkenin altındaki zihniyet önemli eğer düşündüklerim doğruysa iyi şeyler var benim takkenin altında inşallah onların takkelerinin altındada iyi şeyler vardır.
    takke düşecek kel görünecek hayır ola diyelim .ama okul işi kim düşünmüş sahipleri kim merak ediyorum.devlet açaba çok mu teşvik uzun vadeli kredi veriyor bu sektöre yatırım yapanlara .arkası fabrika depo etrafı sanayi sahipleri kim acaba buraya yatırım yapan tebrik etmek gerek.

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    takke düşecek kel görünecek hayır ola diyelim .ama okul işi kim düşünmüş sahipleri kim merak ediyorum.devlet açaba çok mu teşvik uzun vadeli kredi veriyor bu sektöre yatırım yapanlara .arkası fabrika depo etrafı sanayi sahipleri kim acaba buraya yatırım yapan tebrik etmek gerek.
    Okul işi ilginç geldi sanayi bölgesi ve 2025te fabrikalar kapanacak kısa vade için mecburiyetten belki böyle bir izin verilmiş olmalı .

Sayfa 524/1060 İlkİlk ... 244244745145225235245255265345746241024 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •