Originally Posted by NPTN ŞÜKÜR valla TR de miyiz yurt dışında mı ? Ecnebi topraklarda yasamaya devam
Originally Posted by Gentleman Ben biraz hava almaya cikiyorum. Kasmaya hic gerek yok. Saygilar.. Originally Posted by uki06 Sn gentleman pasta varmi paylasabilirmiyiz Dostum Matriks'i iptal ettim Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim
Originally Posted by Gentleman Dostum Matriks'i iptal ettim Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim Ben buralardayim artik
Originally Posted by Gentleman Dostum Matriks'i iptal ettim Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim hayırlı olsun doğa güzeldir
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Originally Posted by Gentleman Dostum Matriks'i iptal ettim Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim Dön gel dostum. Güzel günler göreceğiz. Kazanca kazanç katacağız. Hayat tektu değilki, diğer güzellere de bir yol bak)
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Dön gel dostum. Güzel günler göreceğiz. Kazanca kazanç katacağız. Hayat tektu değilki, diğer güzellere de bir yol bak) Kim küstürdü dostumu yaw... Tık yok)
bu hiise bugun hareket etmezsse hiç etmez
Sn Gentleman, Tektu terk edilmemeli ,terk edilemez.
Forum Rules
Yer İmleri