Sayfa 349/639 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by deliizmir Yazıyı Oku
    bu forumu kendince yönlendiren arkadas sürekli sermaya eksilmesi üzerine yaziyor..

ama sunu hic düsünmüyor..sirket söyle bir karar alsa ,vede 200 milyon alacaga ben faiz isletecegim...yillik nerden baksan 20 milyon faiz geliri demektir..buda özsermayenin 1 yil icinde 20 milyon yükselmesi ve sermayenin kaybolmasinin önüne gecilir..2 sene sonrasinda sermaye pozitif yazar..

faiz isletilmesi ile kasaya nakit girmesede..sirket kagit üzerinde arti özsermayeye gecer..bu kadar basit..fenis alüminyum böyle yapti..+80 milyon özsermaye ile tahta kapandi..

ama o arkadas öyle konular ortaya cikariyorki..kendisini yaraticilik konusunda tebrik ederim.biraz ayaklar yere basmasi lazim..bulutlar üzerinde dolasmak elbette güzeldir..
    birde su varki sermaye azaltimi patronun isine hic gelmez..elindeki lot sayisi azalacak...söyle olsaydi..halka aciklik orani %80 civari olsaydi..belki olabilir sermaye azaltimi derdim..
    ertem beyi mi kast ediyorsun...

2. bu arada tahtada kavga isteyen acık acık adam gibi delikanlı gibi söylesin.
    utanmadan aldıgı nickle pozitif yazıp diğer nickle negatif yazan,sonra kendi yaptıgını başkasına atan bebeler
    oğlum o adam rica minnet üzere yazıyor burda.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    bu arada tahtada kavga isteyen acık acık adam gibi delikanlı gibi söylesin.
    utanmadan aldıgı nickle pozitif yazıp diğer nickle negatif yazan,sonra kendi yaptıgını başkasına atan bebeler
    oğlum o adam rica minnet üzere yazıyor burda.

ertem beyin soy ismi nedir

Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    ertem beyi mi kast ediyorsun...
    isimler üzerinden degilde düsünceler üzerinden diyelim..ha birde su varki..ayni kisiye ait bazen 3 veya daha fazla nick olabiliyor..egerki hosa gitmeyen düsünceler yazildigi zaman diger hesaplardan saldiri yapiliyor..artik bunuda anlamak lazim..yada diger hesaplardan destek yazilari diyelim..

sirket faiz isletmeyecegim suan icin diyebilir fakat sermayenin keybinin önüne gecilmesi icin alacaga faiz isletilmesi en makul ve kolay yoldur..bunui bircok sirket yapiyor..sermaye kaybi 1 sene icinde önüne gecilir..

diger bir yolda elindeki varliklarin tekrarn degerlemeye tabi tutulmasidir..varliklar üzerinde deger artisi yasatilarakda özsermaye kaybi bir nebzede önlenir..tabiki gecici bir cözümdür..

5. nick çöplüğüne çeviren senin gibiler.ne o ilk dakkadan kıvırmaya başladın.
    elinde hisse yok,ne işin var burda

6. Abi,telefonda söylediğin kadar tiksindirici bir durum var ortada.Ben isim olarak zikretmiyorum burada ama özel mesajdan "üstad üstad" diyerek soru sorup,sonra da başka kullanıcı isimleri üzerinden kuru muhalif tavır takınanların samimiyetlerine olan şüphem kesinleşti.

Yıkıcı mesnetsiz muhalefet olmaz,iki yüzlülük olmaz.Amaç yıkmak ise o kolay.Benim bilgi paylaşmaya zamanım var ama tartışmaya girecek zamanım yok.

Acil durum nedeniyle bize ulaşmak isteyen zaten diğer kanallardan ulaşabiliyor.Bu nedenle ortada bu samimiyet sorunu olduğu sürece burada bulunmamızın da anlamı kalmamıştır.

Bundan sonra malum arkadaşlar yazsınlar,biz okuyalım.
    Nûn

7. eyvallah ertem
    yokum diyoruz.herkesin kutusu kendine.keepin touch

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Abi,telefonda söylediğin kadar tiksindirici bir durum var ortada.Ben isim olarak zikretmiyorum burada ama özel mesajdan "üstad üstad" diyerek soru sorup,sonra da başka kullanıcı isimleri üzerinden kuru muhalif tavır takınanların samimiyetlerine olan şüphem kesinleşti.

Yıkıcı mesnetsiz muhalefet olmaz,iki yüzlülük olmaz.Amaç yıkmak ise o kolay.Benim bilgi paylaşmaya zamanım var ama tartışmaya girecek zamanım yok.

Acil durum nedeniyle bize ulaşmak isteyen zaten diğer kanallardan ulaşabiliyor.Bu nedenle ortada bu samimiyet sorunu olduğu sürece burada bulunmamızın da anlamı kalmamıştır.

Bundan sonra malum arkadaşlar yazsınlar,biz okuyalım.
    Usta tam da onların istediği ne ise ona hizmet etmiş oluyorsunuz...

Bilinçli bir karalama kampanyası var. Iyi niyetli olsa zaten fikrini beyan eder bu ihtimalde olabilir der. Hedef göstererek sizin tezlerinizin asılsız olduğunu açık açık söylüyor. Ki siz tek ihtimalden de bahsetmiyorsunuz

Deliizmir rumuzlu kişinin ky dostu olmadığı ortada üstelik hem hissem yok diyeceksin hem de genel kurula günler kala aylardır burada bu hissenin çilesini çeken vakit ayırıp fikir beyan eden kişiye saldıracaksın. Ya spegin adamı ya da akpaz ile ilgili karın ağrısı var bu şahsın...

Ne karar alacaklarını nasipse 24 gün sonra göreceğiz sermaye azaltımı ihtimal dahilinde ise bu fikri ortaya atana neredeyse hakarete varan cümleler kurmak gerçekten hadsizlik maden ky yanındasın kimseye saldırmadan bu bu olabilir diye yaz. Önce hedef göster sonra da birşey olmamış gibi yazmaya devam et...

Usta şunun şurasında 24 gün kalmış hangi karar alınacaksa alınsın o karar öncesi kemik tayfa zaten satmayacak sizin iyi niyetinizden şüphemiz yok siz bildiklerinizi tahminlerinizi lütfen yazmaya devam edin ortalığı çakallara bırakmayın.

Sayfa 349/639 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •