Sayfa 947/1001 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Milyarda biri Dünya'ya getirilebilse altın teneke fiyatına düşer O zamanda getirdiğine değmez
    Toprağın altından çıkarmak, hazır kurulu tesisler dünya da. Gidip bilmem kaç km uzaktaki kuyruklu yıldızdan getilirmek ons başına daha maliyetli olacaktır. Belki 50 sene sonra ucuza getirirler. Biraz şeye benziyor fabrikası olmayan togg otonun mercedesi bitirecek olmasına inanmak gibi

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Malesef üstadım bugünü boş geçmeniz gerekecek veya bugünün getirilerini koyun %100 gerçekleşmiş gibi gözüksün tablonuzda Şaka bir yana googlefinance'da istenilen tarihte kapanış değerleri alan bir formül varmış ama ben çalıştıramadım. Bir kolon daha ekleyip deneyecektim olmadı.
    Bir yol daha var eğer dün kapanıştan sonra tabloda birşeyler yaptıysanız sürüm geçmişi seçeneğinde tablonun dünkü o halini görebilirsiniz Ben yapmamışım en son dün 16:19'daki hali gözüküyor bende
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. Yabancılar 200 milyon dolarlık hisse almış geçen hafta

4. Tabloda gözüken hisseler ile gerçek çok şaşıyor.örneğin dün eid artı 0.30 gözüküyordu eksi 0.25 geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yabancılar 200 milyon dolarlık hisse almış geçen hafta
    Selam admustafa .fon sepeti fonu ne demek ? 2-ykb nin yac neden 3 gun olabilir satiş valorü 3.gpg yi nasil goruyorsun .sessiz ve iyi gidiyor sanki 1.70 1.80 getiri son 1 aylik .teşekkurler .

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Tabloda gözüken hisseler ile gerçek çok şaşıyor.örneğin dün eid artı 0.30 gözüküyordu eksi 0.25 geldi.
    bu şaşma, gayet normal. çünkü getirilere geçtiğimiz ay sonu gönderilen tablo üzerinden bakılıyor. oysa aradan neredeyse bir ay geçti ve portföylerde ister istemez değişiklikler olmuştur ve bunları ancak gelecek ayın 6'sında falan bildirdiklerinde göreceğiz. bunlar, ancak tahmin yapmaya yarar. değişiklik fazla olduysa alâkasız sonuçlar dahi gelebilir

7. bu gün bir miktar tcd satmak için 12.50'de ziraat uygulamasını açtım. parolamın süresi dolmuş. onu değiştirirken birkaç kez parolayı kabul etmedi. parolayı değiştirdim, bu sefer de ekran okuyucu tutukluk yapıp sustu. sonra telefonu aç kapa falan yapıp tekrar işlem yapmaya kalktığımda son adımda saat 13 oluverdi ve satamamış oldum. inşallah hakkımda hayırlısı olmuştur, bol kazançlar dileğiyle

8. MPS tabloda 2.5 dayandı hayırdır inşallah
    Uzun zaman sonra yarın olsa da şu değeri görsek moduna girdim. Zira tcd 300 milyonu geçince endeks Fonu modunda takılıyor.

Sayfa 947/1001 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •