Originally Posted by paravarhuzurvar üstad resim değişince insanın aklına, acaba web herkesi jaleye gömdü diğer tarafta galiba ful tte ye girip şimdi siwas puro ikilisi ile keyif mi yapıyor diye geliyor Olabilir mi? Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Olabilir mi? Sent from my iPhone using Tapatalk Ben bile iskillendim 🤔🤔🤔
Originally Posted by Webster Ben bile iskillendim [emoji848][emoji848][emoji848] Olmuş olmuş puro ve şivas ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Webster Ben bile iskillendim [emoji848][emoji848][emoji848] Hayırlı olsun diyelim Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Webster Viski yapiliyormu Sadece bira yapiyorsunuz zannediyordum ben alayını yapıyorum gardaş etilden rakı viski votka,üzümden şarap ,kittende bira ,ilmini aldık malüm zihniyet sayesinde.
Originally Posted by OKTAY ben alayını yapıyorum gardaş etilden rakı viski votka,üzümden şarap ,kittende bira ,ilmini aldık malüm zihniyet sayesinde. Gardasim bana bi chiwas tarifi yazabilirmisin
Originally Posted by Webster Gardasim bana bi chiwas tarifi yazabilirmisin etil alkol bulursan yazarım gardaşım bende stok vardı 15 şişe bitti sayılır ,malüm yasak geldi karaborsada etil,Öveçlere yakınsan buluşuruz yarım şişe hediyem olsun ;)
Originally Posted by OKTAY etil alkol bulursan yazarım gardaşım bende stok vardı 15 şişe bitti sayılır ,malüm yasak geldi karaborsada etil,Öveçlere yakınsan buluşuruz yarım şişe hediyem olsun ;) Gardasim Admustafa ayarlar bir kac sise bize
Forum Rules
Yer İmleri