Originally Posted by myfinans Eurobond 0,08 altın 0,72 TGE kaç üstadım Girilir mi buralardan yoksa AES mi
Originally Posted by myfinans ABD endeksleri kan ağlıyor. Yarınki BİST öngörümü yeniliyorum -2 Viop alicili devam ediyor Bist kesin arti Ytd
Originally Posted by Webster Viop alicili devam ediyor Bist kesin arti Ytd Umarım dediğiniz olur yoksa iş çok kötüye doğru gidiyor. Gözünü seveyim PPF'nin
Originally Posted by admustafa TGE kaç üstadım Girilir mi buralardan yoksa AES mi Sn. admustafa ziraat fonları fiyat websitesi için teşekkür ederim. Aynısı iş yatırımın fonları içinde var mı saat 22:00 den sonra açıklanan?
Virus olayi gercekten vahim yada baska dumen var isin icinde Originally Posted by myfinans ABD endeksleri kan ağlıyor. Yarınki BİST öngörümü yeniliyorum -2 SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by admustafa TGE kaç üstadım Girilir mi buralardan yoksa AES mi TGE -1,98.Oda ilginç. AES için biraz daha beklemek iyi olur sanki. Şu virüs dile gelsede söylese ne olacağını
Originally Posted by myfinans Eurobond 0,08 altın 0,72 Teşekkürler ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by sevinen Sn. admustafa ziraat fonları fiyat websitesi için teşekkür ederim. Aynısı iş yatırımın fonları içinde var mı saat 22:00 den sonra açıklanan? Buyrun sn.sevinen https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonlari
Forum Rules
Yer İmleri