Sayfa 59/201 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 1604 madde; 465 - 472 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. Siz sagda solda milletin sallamozyon yapmasına bakmayın. bunların bir kısmı canını kurtarma derdinde , bir kısmıda pazarlamacı. onlara kalırsa yılbaşına kadar kagıt 1.00 tl idi olmadı coin reklamı yapmaya başladılar o da olmadı. Rıza şimdi cemaştan bedelli sonrası elindeki lotları satacak ,yani cemaşta operasyon devam ediyor. Şimdilik ieyho için tünelde ışık görünmüyor.ytd.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Siz sagda solda milletin sallamozyon yapmasına bakmayın. bunların bir kısmı canını kurtarma derdinde , bir kısmıda pazarlamacı. onlara kalırsa yılbaşına kadar kagıt 1.00 tl idi olmadı coin reklamı yapmaya başladılar o da olmadı. Rıza şimdi cemaştan bedelli sonrası elindeki lotları satacak ,yani cemaşta operasyon devam ediyor. Şimdilik ieyho için tünelde ışık görünmüyor.ytd.
    Ben de tam tersi düşünüyorum. Çemaş bedelli kaynağı ile bir operasyonu yapılacak ise bunda yapılır. İhlgm da bedelli kaynağı beklentisiyle/hikayesi iheva ve ihgzt yapılmıştı! Coinler parlayacak ise... (Yazdıklarım al sat tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)

3.  Alıntı Originally Posted by kendihalindeo Yazıyı Oku
    Ben de tam tersi düşünüyorum. Çemaş bedelli kaynağı ile bir operasyonu yapılacak ise bunda yapılır. İhlgm da bedelli kaynağı beklentisiyle/hikayesi iheva ve ihgzt yapılmıştı! Coinler parlayacak ise... (Yazdıklarım al sat tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)
    Daha önce iştirak şirketler arası alacak borç ilişkisinden dolayı spk dan ikaz almıştı. Ayrıca sermayesi 470 milyona çıkan cemasta ieyho nün 10 milyon civarı hissesi kaldı.

Parlayacak Coin meselesine gelince toplam coin miktarı bir miyon dolar yani 543 milyon sermayesi olan şirketin altı milyon tl değerinde parlayacak coinleri var. Evet evet haklısınız bu coinler ieyho yu en az 6.00 bine çıkarır. Helal olsun, Rıza iyiki varsın, senden başka kimsenin aklına böyle parlayacak coinler gelmemiştir. Ytd

4. Demek istediğim şu ki; Söylemlere inanmayın. Bu kağıdın yukarı gitmesi için Riza'nin keyfinden baska hıc bir neden sebep yok. Riza'nin m2nin keyfi ne ısterse o, gerisi hikaye. Ister aşağı gider ister yukari.isterse beş gün tavan , isterse beş gün taban. isterse on yıl taban bekletir.Riza'nin payı kalmadı demeyin. Kalmıştır. Bu kağıdı Rıza ,(bıyıklı )ve küçük yatirimcidan başla kimse almaz. Isterseniz aracı kurumunuzu arayın, ieyho almak istiyorum ,ne dersiniz diye sorun.Burası Rıza'nın rulet masası. Burada şimdiye kadar hep Rıza kazandı.şayet siz Ben kazanacağım diyorsanız, ne diyeyim. on yıllarca kağıt bunlarla dolu. kağıda girerken çok dayı giriyorlar ama, sonra hepsi ağlıyor.topikler ağlama duvarı oluyor. Ytd.
    Son düzenleme : realiter; 01-02-2020 saat: 22:56.

5. Sayın Realiter uzun zamandır yazılarınızı okuyorum, mantıklı cevaplarınız var. Ben bu hissede tamamen Rıza beyin keyfine kalmış durumu kimseye anlatamıyorum. Rıza bey isterse sizin dediğiniz gibi hisse tavan tavan gider istemezse taban yapar beklentisi varsa ilerde yataya sarar. Eğer bir kariyer düzeltmesi yapacaksa hisselerini makul ve mantıklı seviyelere getirmek zorunda. Yoksa hep bildiğimiz Rıza olarak kalmaya devam eder. Ama benim dikkatimi çeken son bir ayda citiye virmanlanan 13 milyon lot... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Sayın Realiter uzun zamandır yazılarınızı okuyorum, mantıklı cevaplarınız var. Ben bu hissede tamamen Rıza beyin keyfine kalmış durumu kimseye anlatamıyorum. Rıza bey isterse sizin dediğiniz gibi hisse tavan tavan gider istemezse taban yapar beklentisi varsa ilerde yataya sarar. Eğer bir kariyer düzeltmesi yapacaksa hisselerini makul ve mantıklı seviyelere getirmek zorunda. Yoksa hep bildiğimiz Rıza olarak kalmaya devam eder. Ama benim dikkatimi çeken son bir ayda citiye virmanlanan 13 milyon lot... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sn,Serçetin, Size şöyle bir soru sormak isterim müsadenizle. Diyorsunuzki" benim dikkatimi çeken son bir ayda citiye virmanlanan 13 milyon lot." Bu citi ve ieyho yıllardır var,citinin ieyhonun varlıgı yenimi dikkatini çekti? Şirkette hala diz boyu geçmiş dönem zararları varken, halen kısmen sermaye sorunu (kısmen diyorum sermaye biraz düzeldi)devam ederken. Bence bunlar tamamen reklam kokan hareketler. şöye söyleyeyim 2009 dan beri sabırla bekliyorum, burada sabrında para kaybetmeninde sonu yok. Rıza burada iki gruba oynuyor. KENDİNİ ÇOK ZEKİ VE KURNAZ SANANLAR İLE APTALLARI AVLIYOR.YAKALADIĞINIDA KANINI YAVAŞ YAVAŞ EMİYOR,ÖLDÜRMÜYOR,SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRÜYOR.YTD

Bir konu daha sn SERTÇETİN, Ederse yaparsa ,cek çak ile yapılan yatırımlar TAMAMEN ŞANSA DAYALI YATIRIMLARDIR. BUNUN İÇİN DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDE OLMAK LAZIM. Buda tamamen kumar mantığı ile oynanan oyun gibidir. kısaca burdaysan sonucu katlanman lazım. buraya yatırım yapıp Rıza'ya küfür hakaret edenlere ben çok kızıyorum. kumar oynayıp kaybedince ,kazanana küfür etmek bana mantıklı gelmiyor.ytd

7. 1 tl ustune attiginda tekrar yazariz

8.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    1 tl ustune attiginda tekrar yazariz
    Biraz acele edin, dört gözle bekliyoruz . Yıllarca aynı senaryo, tutturunda tekrar yazmaya başlayın.

Sayfa 59/201 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •