Originally Posted by
realiter
sn,Serçetin, Size þöyle bir soru sormak isterim müsadenizle. Diyorsunuzki" benim dikkatimi çeken son bir ayda citiye virmanlanan 13 milyon lot." Bu citi ve ieyho yýllardýr var,citinin ieyhonun varlýgý yenimi dikkatini çekti? Þirkette hala diz boyu geçmiþ dönem zararlarý varken, halen kýsmen sermaye sorunu (kýsmen diyorum sermaye biraz düzeldi)devam ederken. Bence bunlar tamamen reklam kokan hareketler. þöye söyleyeyim 2009 dan beri sabýrla bekliyorum, burada sabrýnda para kaybetmeninde sonu yok. Rýza burada iki gruba oynuyor. KENDÝNÝ ÇOK ZEKÝ VE KURNAZ SANANLAR ÝLE APTALLARI AVLIYOR.YAKALADIÐINIDA KANINI YAVAÞ YAVAÞ EMÝYOR,ÖLDÜRMÜYOR,SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRÜYOR.YTD
Bir konu daha sn SERTÇETÝN, Ederse yaparsa ,cek çak ile yapýlan yatýrýmlar TAMAMEN ÞANSA DAYALI YATIRIMLARDIR. BUNUN ÝÇÝN DOÐRU ZAMANDA DOÐRU YERDE OLMAK LAZIM. Buda tamamen kumar mantýðý ile oynanan oyun gibidir. kýsaca burdaysan sonucu katlanman lazým. buraya yatýrým yapýp Rýza'ya küfür hakaret edenlere ben çok kýzýyorum. kumar oynayýp kaybedince ,kazanana küfür etmek bana mantýklý gelmiyor.ytd
Yer Ýmleri