Bu arada ieyho sermayeyi bir miktar düzeltti. Coin nedeni ile coin iþi ile ýlgili isiklar pazarlama þirketini teminat göstermek için.,Iþýklar pazarlamada 37 milyon geçmiþ dönem zararlarini silerek 78 milyon sermayeye eklediler. Ayrýca genel kurulda 32 milyon karida daðýtmayýp sermayeye dahil etmiþlerdi. Yani bu þekilde bu sene için sermaye artýrýmýna gerek kalmadý. Ytd .
Bazý sitelerle güya Rýza ve saz ekibi ieyhoda baský uyguladýðý için 13.milyon ceza yemiþ gibi algý yaratmaya çalýþýyorlar. Rýza ve saz ekibi bu 13 milyon cezayý ýeyho nün cemaata bulunan 135 milyon lot hissesini satýþ hikayesi neticesinde ceza yedi. Kademelere baský kurdu diye ceza yemedi bilginiz olsun. Yine sitelerde yalan yanlýþ yorumlar geliyor. Coin için kaðýdýn bir yerlerde olmasýna gerek yok, yok þuraya gelecek yok buraya gelecek deyip duruyorlar. Coin iþi kar getirirse bilançoya yansir, bilanço iyi yada kötü olursa buda holdinge yansýr. Bu kadar hayal prest olmayýn. Bir önceki yorumunda deðindiðim gibi ieyhonun önümüzde süreçte kerhen sermaye artýrýmýna gitmesine gerekte kalmadý. Bilginiz olsun.ytd
Sayýn realiter bu kaðýdýn bir yerlere geleceðine inanýyormusun yada beklentin varmý? Sen de bende bu kaðýdý uzun zaman takip ettik ben 88 hereketini yaparken kaðýttan ayrýldým þuan elimde yok tabi yýllarýn acýsý bende duruyor saygýlarýmla. Þuan baðfasla ilgileniyorum bu kaðýtla ile ilgili bilgin varsa yorum almak isterim senden
Mi A1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sayýn garret mobil, sizinde bildiðiniz gibi bu kâðýda yada yapýlan iþlemlere bakarak analiz yapmak çokda mümkün deðil. Bu kâðýtta bir oyun kuruluyorsa yukarý gider. Oyun bitmiþse yön aþaðýdýr. Bu kâðýtta olmayacaklar, bu haliyle bedelsiz sermaye artýrým olmaz, çünkü kaþa boþ. Bedelli olursa ,sermaye tavanýnýn musade edeceði %43 fazlasý olmaz. Bende ýnvesting sayfasýna bakýp bakýp yazýlanlara kahkaha atarak gülüyorum. Kimi diyor kaðýdý baskilayamaz ceza yer, üç olur beþ olur.kimi diyor su kadar olacak bu kadar olacak. Benim bildiðim bura Riza'nin yeri Rýza burada ne derse o olur. Gerisi hikaye ytd.
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
ýnvesting sayfasýnda Rýza'ya küfür biri bin para.Yazik Rýzaya bu kadar cahil yatýrýmcýya sahip baþka kimse olmasa gerek. Biri tutmuþ almayýn Riza'nin kaðýdýný almayýn diyor. Rýza'nin çok da mikinde. Arkadaþlar þirketin kasasýna para halka arz olduðunda girer. Sonraki süreçte þirket kendi hissesini geri alýr satarsa serbest piyasadaki alýþ ve satýþtan nemalanýr. Bunun dýþýnda þirketin hissesini biri alir biri satar. Bu alýþ satýþtan þirket deðer olarak etkilenir. Bunun dýþýnda þirketin ve sahibinin cok da umurunda olmaz. Zaten þirket neredeyse tamamý halka açýk %99.53. Yani boþuna küfür etmeyin. Alanda satanda yaptýrýmcý. Yatýrýmcý kaðýdý toplayýp evine mi götürecek. Bir yerden satacak. Satanda bunu yapýyor. Aþaðýdan aldý buradan satýyor. Adam iþini yapýyor. Ytd
Bu forumlarý okuyup buna göre yatýrým yapan varsa Allah yardým etsin. Borsanýn 'B' sini öðrenmeden adam yorum yapýyor. hele birde Yorumlarý ile kaðýdýn yuksekmesi ayný ana denk gelmiþse bizimkisi prof edasýyla yazmaya baþlýyor. Investing sayfasýnda bazi terbiyesizler yok 13 'de bir tl olacak. "Yok kaðýdý baskýlarýlar o yüzden ceza yediler" falan filan. Yav Allah aþkýna okuduðunuzu anlamýyorsanýz lütfen saçmalamayýn. Coin , ýþýklar pazarlama ya ait.karli olursa bilançoya yansýyacak. Coinin ieyho nün fiyatý ile alakasý yok, bu bir. Ikincisi Rýza ve tayfasý cemasta cezayý, ieyhonun 135 milyon lot hisse satýþ ýþine geldi. Bu satýþ iþinde hisse fiyatý ile oynadýlar. Spk normal iþlemlerle þirketin serbest piyasa fiyatýna karýþmaz. Lütfen ya aklýnýzý baþýnýza alýn yada akýllý yorum yapýn. Ben ýnvesting sayfasýna üye deðilim olmak ta istemiyorum. Üye olan biri bunu ýnvesting sayfasýna kopyalama yaparsa iyi olur.ytd
Özemden sorular geliyor. Coin Bulgaristan merkezli ýþýklar pazarlama þirketine ait. Spk ile coin iþi alakalý deðil. Ieyho fiyatý ile coin fiyatý orantýlý olmak zorunda deðil. Coin kar yada zarar getirse ýþýklar pazarlama þirketi ne zarar yada kar yansýyacak. Iþýklar ieyho nün iþtirak þirketi olduðundan bu zarar yada kar ieyho yansýyacak. Yakýn zamanda rýza ýþýklar pazarlamanýn 37 milyon geçmiþ dönem zararlarýný silerek kalan 8 milyon sermayeyi 78 milyon sermayeye artýrarak 80 küsur milyona çýkardý. 2019 genel kurul toplantýsýnda 32 mýlyon geçmiþ dönem karýnýza sermayeye dahil etmiþti. Þirket bu haliyle kýsmen sermaye sorurunu halletti .acil sermaye artýrýmýna gerek kalmadý. Bilginize ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Yer Ýmleri