Abi bu Sodacilari sayiyla mi vermisler.yaa? Ziraat bankasi subesinde maas almayi bekleyip tıklım.tıkış oturan emekli amcalar teyzeler gibisiniz. Sinir stres gırla.
Memleketin oyle.bir icine edildi ki Sisecam Kap'a haber yollayip her lot Soda'ya bir gram da altın odeyecegiz dese yine altinda çapanoglu ararsiniz siz. Aslinda Sodanin hakki 1.3 gr altindi ama 1 gr.verdiler dersiniz.
Uzun vadede yatırım yaparken pek çok risk barındırır, savaştır, krizdir vs burada en azından risk kontrol altında neden bir taban fiyat var bu ne olursa olsun alta düşmeyecek ama yükselme durumu olabilir mi belki, peki şirketler birleşmeyebilir mi, iş bankası ne diyecek bu işe bir fikriniz var mı? çıktı hadi lan ben birleştirmiyorum diyebilir mi, o zaman ne halt yeriz?
İşte deniyor dediğin birleşme fiyatı hangisi o belli değilki,
Öyle bir rakam yokki ortada ,
Birleşme fiyatı dediğin senin ayrılma hakkı ,
Birleşme fiyatı be değişim oranı için teşkil olucak rakamları anlaştıklaruüı firma yapıcak bekliyoruz,
Soda trakya cam için değerlemeyi bekliyoruz,
Trakyada bu şirketlerden tek artı olan sadece, tek artısı var sadece başka bir artışı yok oda özsermaye değeri altında fiyatlanması.
Özsermayesinin altında olan şirketin özsermaye altında değerlemesi olmaz,
Soda cam ve trakyanında şuanki fk ve pd dd zaten ucuz ve ciddi iskontolu olduğunu gösteriyor ,değerlemde gerçek değerler gelicek ona inanıyoruz,
Şansımız işbankın aile şirketi olmayışı o ciddi artı,işbankın parası kimsenin oarası değil şu diyemiyorsun şu aile diyemiyorsun,
Şirketlerine ne değer belirlenşrse o rakmadan bedelini ödiyecek şişe hissesi verip
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet mantikli apoc. Ama ne yapacaksin? Kelek yaptilar iste goruldugu gibi.
Bu islerin masrafi var. Ayrica enerji ve zaman harciyor, ki bunlar is hayatinda paradir. Ayrica bu sirketlerin itibari var.
Grup bu isin basari ile sonuclanacagini bilmese (SPK, Rekabet Kurlu, vs), bu ise kalkismaz.
Is hayatinda kimse ya tutarsa diye gole maya calip secim yaptirmaz tekrardan mesela.
arkadaşlar bir şeyi atlıyoruz sanırım. şimdi ayrılma hakkı 6,32 olarak belirlenmişse şişe cam neden değerleme şirketi ile anlaştı. şirketin normalde değerlendirme yapıp o değerleme sonucuna göre ayrılma hakkı önermesi gerekmiyor mu? ve benim bildiğim şirket değerlendirmesini daha yapmadı. yanlış biliyorsam düzeltin
Oralet abi bu fiyat sana gelsin; endeks 120500,Soda:6.38
Haberden sonra da ky, toplu ele verme operasyonunda buyuk oranda telef oldu.
Bu isin normal yolu borsadan hisse toplamaktir. Adam gibi piyasadan uzlasa uzlasa piyasa fiyatindan hisseleri toplar, %5-10 kalinca da cagri fiyatiyla, ben birlesiyorum, borsadan cikiyom dersin.
Yapilan kanuni yoldan dolandiriciliktir. Ben soda almisim zorla bktan fiyata hissemi aliyorsun, zaten zaman maliyetiyle zarardayiz,.
Yer İmleri