Alıntı Originally Posted by thinktank Yazıyı Oku
Pazar günü ailece Panoraya sinemaya gittik, iki sinema salonunu yenilemişler, bir tanesi 4dX teknolojisi bizim gittiğimiz https://eksisozluk.com/4dx--3803386 , diğeri ise Gold Class sinema salonu. Güzeldi, bayağı eğlendik. Araba park etmekte zorlandık, AVM önünde park yeri yoktu, anca kapalı park alanından alt katta -4 te yer bulabildik. Geniş koridorlara rağmen kalabalık göze çarpıyordu, üst kattaki food court dolu idi. Gözüme genelde bir iki boş dükkan çarptı ama daha öncede bahsetmiştim, doluluk oranı %97 üstünde...

One Towera 6000 m2 lik Decathlon nun açılmış olması bence çok iyi ve tamamlayıcı oldu, ama gidip göremedim, bir ara gitmek istiyorum. Ankaralılar bilir, Cepa ve Kentpark AVM lerin yan yana olması çok güzel bir sinerji yaratır. Kuzu effect AVM yine merak ediyorum bir bakmak gerek ama biraz yokuşta kalıyor...

Biliyorsunuz Panora AVM son dönemde kiralara %22 lik bir iskonto uyguluyordu, bunu son KAP a bildirimle maksimum (ortalam değil yani) %29 çıkardı. Tabii bu arada benim anladığım enflasyon oranında arttırıp iskonto yapıyordur. Yani ılımlı, kiracıyı koruyan kira artışına devam...

Saygılarımla...
bu tarz bilgiler Ankara dışında olanlar için çok yararlı. teşekkürler. .