Sayfa 473/899 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Zaten bu hale düşüren Şişe değil mi milleti?
    Babadir, hem dover, hem sever.

2. Kendini Mesih ilan eden Hasan Mezarcı şimdi de kurbanı kaldırmış. Buna twit atsanız Şişecam birleşmesini de kaldırır muhtemelen.

https://mobile.twitter.com/hasanmez1...53287254831104

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sise'ye gelin, bosverin bunu. Sise baba hepinize sahip cikar.
    Dostum asıl biraz da sen bundan ekle, ikisinden de olsun, kimin ana, kimin baba olacağı biraz karışık. Ben öyle yaptım
    Hemen aklıma somon balıkları geldi yılın belirli dönemlerinde cinsiyet degistiriyorlardi.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Yok, piyasa fiyatlari ortaya cikarmisken ben eklemem birsey.

Bende var zaten. Birlesmeden Soda'yi cikarirlarsa hisselerimi hibe ederim.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Amerika işini ben de garip karşılıyorum. Oradan gelecek parayı hesaba katıyorsan o halde 1 milyar dolar borcu da yazmak lazım ki , değerlemeye olumlu anlamda çok da etki edeceğini düşünmüyorum. Aman aman bir şey olmaz bence .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Kendini Mesih ilan eden Hasan Mezarcı şimdi de kurbanı kaldırmış. Buna twit atsanız Şişecam birleşmesini de kaldırır muhtemelen.

https://mobile.twitter.com/hasanmez1...53287254831104
    Yav şaka maka , adamın mantıksız açıklaması yok ha . Çok basit kısa cümlelerle sağlam doneler öne sürüyor. Yeni bir din değil de böyle çay ocağı falan kursa ben her akşam giderim .

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Doğmamış çocuğa don biçilmez. Bence Abd yi hesaba katmazlar. Balıkesir camelyaf da yıllık 800 trilyon dolar favök, 34 katrilyon varil ham şarap ebitda ve 100 km de yakıtta 3 lt tasarruf sağlaycaktı ama gördük ne oldu. Subjektif değerleme çünkü bunlar.25 yıl önce Bakırköy'de alınan 30 dönüm arazinin fiyatı bilançoda duran varlıklarda hala 2 mn lira görünnebilir ama pwc nin yapacağı değerlendirmede gerçek fiyatının 50 mn lira olduğu ortaya çıkabilir. Ama Abd yatırımı hayali bir şey, nasıl değer biçeceksin ona?O zaman İhlas da Abd de 1 miluar dolar yarırım kararı alsın. Hemen 1 ay sonra İheva ile birleşme kararı alsın. Değer biçilip şirketler birleşince de Abd yatırımndan caysın, oh ne güzel.
    Sayın hocam siz bilgili birine benziyorsunuz burada ki bir çok boş beleş insan sürekli duran varlıkları kâlü bela dan kalma fiyatları yazacaklar, güncel fiyatlar olmayacak diyip moralizmamı sıffırr sıffır sıfffır yapıyorlar. Hocam benim kafama takılan tl den sıffırr atıldığında varlıklardan da atılıyormu? Mesala eski parayla 250 milyara alınmış bir varlık bugün ki parayla 250 milyar diye heaplanirmi madem eski rakam yazılacak. Teşekkür ederim hocam. Maşallah hocam.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Soda da temettü var 2,5 milyon sermeye düzeltme farkı var.

Önce temettü vermeli

Üzirinede %250 bedelsiz

Sonra birleşme yapılmalı.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 473/899 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz