https://www.burgan.com.tr/mevduat/basvuru-giris
Sitesinde 1-3 ay için 11,25 yazýyor. 11.80 i nasýl aldýnýz?
https://www.burgan.com.tr/mevduat/basvuru-giris
Sitesinde 1-3 ay için 11,25 yazýyor. 11.80 i nasýl aldýnýz?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ac it firin duvari delermis..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
[QUOTE=Delta Heavy;4116718]Benim duyduðum (bildiðim deðil) kiralýk kasalarda herhangi bir garanti yok.
KÝRALIK KASANIZ SOYULURSA NE YAPARSINIZ?
Ancak soygun veya þube taþýnmalarý hukuken mücbir sebep sayýlmamýþtýr. Yýllar önce bir kamu bankasýnýn, Ankara Balgat Þubesinin bodrum katýndaki kiralýk kasa odacýðýna bir haftasonu yandaki inþaattan tünel kazýlarak duvar delinip girilmiþti. Ya anakasa dairesine giremedikleri ya da kiralýk kasalarda daha deðerli þeyler(belki de aranan sadece nakit veya altýn deðildi, belki gizlenen bir sýr da çalýnmýþ olabilir) olduðunu bildikleri için bilerek girmedikleri, ama kiralýk kasalarýn hepsini boþaltýp götürdükleri bir soygun yaþanmýþtý. O soygun hala muammadýr ve failleri ortaya çýkarýlamamýþtýr.
O soygunda kiralýk kasasýndan çalýnan eþyalar makul müþteri beyaný ile banka tarafýndan ödenmiþti, ancak birkaç müþterinin astronomik talepleri vardý, hatta bazýsý küçük kiralýk kasa tuttuðu halde oraya sýðacaðýndan daha fazla altýný olduðunu bile iddia etmiþ, bilirkiþi raporlarýndan ve duruþmada olay canlandýrýlarak, o miktarda altýnýn metal çekmeceye sýðmayacaðý kanýtlandýðý için bu tür yüksek talepler reddedilmiþti. Ancak yüksek ama mantýklý talepler ,doðruluðu test edilemeyeceði için mahkeme kararý ile mecburen müþterilere ödenmiþti. Kiralýk kasa daireleri yangýna karþý acil söndürme tertibatýna sahip olduðu ve
SÝGORTA:
21. BANKA, dilerse kiralanan kasayý ; kasanýn tipini, ebadýný vesair ölçütleri esas alarak,
kendi belirleyeceði ve deðiþtirebileceði riskler için, yine serbestçe belirleyeceði teminat
limitlerine kadar, dilediði sigorta þirketine sigorta ettirebilir ve KÝRACI’yý dilediði
yöntemle bilgilendirebilir.
KÝRACI, bu deðiþikliklere aynen uyacaðýný peþinen kabul etmiþtir. BANKA ayrýca kendi
sigortalatabileceði limit ve risklere ek olarak KÝRACI talep ettiði takdirde, prim tutarlarý
ve tüm mali ve hukuki yükümlülükleri KÝRACI’ya ait olmak üzere, KÝRACI’nýn kasayý
daha yüksek bir teminatla ve/veya ek riskler için sigortalatmasý yönünde, KÝRACI ve
sigorta þirketi arasýnda ayrý bir sigorta sözleþmesi yapýlmasýna aracýlýk edebilir.
KÝRALIK KASA TALEBÝ:
Yukarýda detaylarý belirtilen kiralýk kasa ürün ve hizmetleriniz ile ilgili olarak tamamen
bilgilendirilmiþ bulunmaktayým. Yukarýda yer alan kiralýk kasa ürün ve hizmetleriniz ile ilgili
ücretleri kabul ediyorum. Adýma kiralýk kasa açýlmasýný rica ederim
MÜÞTERÝ BANKA
AD-SOYADI : YAPI VE KREDÝ BANKASI A.Þ.
GYO'larda temettü stopajý yok.
98bin i geçer ise, tamamý(98bin) gv sine tabi deðil mi ?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
hisse senedi alým satým %0 degýlmý.?%15 niye?
YO ve GYO'dan temettu beyan sinirinin altinda kalirsa avantajli olur..
Ne stopaj odenmis olur ne de beyan verilir..
Ancak baska bir nedenle beyanname verilmisse bunlar da eklenmek zorunda diye biliyorum..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri