Sayfa 195/500 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. 50 günlük pasta

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 20 günlük

3.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

50 günlük pasta

işte bu pasta al gülüm ver gülüm pastası ama ak la halk yanıltmasın sizi adamın tahtasında gelipte buradan b işeyler saydırmayın buralardan nabız yoklayıp şu şekilde algı var deyip senaryo belirleyen çokkk adammm var çokkk siz dua edin de tahsislideki lot miktarı az çıksın yoksa pirimli kelimesi nominal değerin %1-10 üstü çıkarsa donu çıkarır kaçar giderisniz

4. Gün içi

5.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    işte bu pasta al gülüm ver gülüm pastası ama ak la halk yanıltmasın sizi adamın tahtasında gelipte buradan b işeyler saydırmayın buralardan nabız yoklayıp şu şekilde algı var deyip senaryo belirleyen çokkk adammm var çokkk siz dua edin de tahsislideki lot miktarı az çıksın yoksa pirimli kelimesi nominal değerin %1-10 üstü çıkarsa donu çıkarır kaçar giderisniz
    Sn. Carcambi Yapı Krediye anlam veremedim. Çok düşük fiyata stopladigi hisseyi 12-13 kuruş fazlaya aldı. Sonra buralardan stopladi. 30 kuruş üstü işlem zararı var. Yaklaşık 100.000 üstü lotta. Biz o lotlari rüyamızda görürüz ancak. Neredeyse 1 araba parası zarar yazdı.

6.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    Sn. Carcambi Yapı Krediye anlam veremedim. Çok düşük fiyata stopladigi hisseyi 12-13 kuruş fazlaya aldı. Sonra buralardan stopladi. 30 kuruş üstü işlem zararı var. Yaklaşık 100.000 üstü lotta. Biz o lotlari rüyamızda görürüz ancak. Neredeyse 1 araba parası zarar yazdı.

teknük çüdür bıçak sırtı galip ya mokoko diyecek yada ramazan hediyesi verecek ortası yok

7. hayır sever derler ama burdakiler sövüyor kim sever kendine söveni dalga geçeni işaret parmağını indirip ölene kadar değilde iyice pişman olana kadar mokoko derse o zaman görürüm buradaki laf ebelerini

8.  Alıntı Originally Posted by stockexc Yazıyı Oku
    bu sayfada lafazanlık yaparak kendinize zarar veriyorsunuz.
    alım satım miktarlarınızı burada paylaşmayın benden size tavsiye..
    bir de yazık zavallı vatandaş kendini kanıtlama peşinde "yok işte çok biliyorum bak aldım, alacağım v.s v.s.."
    bir ben bir galip kalsın deyip de hergün niye burada reklam yaparsınız
    istediği mal gelmezse 1'e de verir.. Galip'in eli mahkum fln değil, buradan gelecek paraya ihtiyacı yok adamın..
    bol kazanç ve akıl dilerim..
    tanımam etmem ikide bir alıntılarım okuyun okuyun bidaha okuyun

Sayfa 195/500 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •