Sayfa 353/1200 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Dostlara Selamlar,

Kazanciniz hayirli ve bereketli olsun.....Sanki Brisa arka kulvardan ataga gecme hazirliklari yapiyor gibi geldi. Isin uzmanlari bir goz ativerse belki istifade eden olurdu.

Selam ile,

freesky

PS: Sacro Hocam, siz olsaydiniz buralardan KRDMD ile Brisa yi degistirirmiydiniz? Ozel bir soru oldu farkindayim, ama mahsuru yoksa fikrinizi ogrenmek isterim. (..ki isler ters gidince suclayacak birileri olsun su hayatta. Belki kaybedilen parai getirmeyecek ama psikolojik rahatlama da onemli bir olay.... )

2.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Dostlara Selamlar,

Kazanciniz hayirli ve bereketli olsun.....Sanki Brisa arka kulvardan ataga gecme hazirliklari yapiyor gibi geldi. Isin uzmanlari bir goz ativerse belki istifade eden olurdu.

Selam ile,

freesky

PS: Sacro Hocam, siz olsaydiniz buralardan KRDMD ile Brisa yi degistirirmiydiniz? Ozel bir soru oldu farkindayim, ama mahsuru yoksa fikrinizi ogrenmek isterim. (..ki isler ters gidince suclayacak birileri olsun su hayatta. Belki kaybedilen parai getirmeyecek ama psikolojik rahatlama da onemli bir olay.... )
    golden cross var olacak gibi
    ytd deli saçmasıdır

3.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Dostlara Selamlar,

Selam ile,

freesky

yoh değiştirme lastik bu çabuk yıpraniii demir demirdir ha sen orlarda sürat sevisen anladım h lastik alıp otobana çıkcan demiii eyi madem benide al arabana
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4. fenerciler için gelsin bakalım ...

https://t.co/F8w2KJZYvr

5.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Endeks 80 binlerdeyken videolu endeks anlatımınızdan berş takip ediyorum sizleri. Tavrınız ve bilginize hayranım. Umarım bu paylaşım ruhunuz eksilmez👍
    Benim nicki kullanmışsınız dostum.
    YTD

Bu karelde donsuz kaldim heralde (

GT-I9060 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7. Clebi sürekli gel git hareketleriyle bıktırma yapıyor sanırım Sn. Sacro. Görüşünüz nedir öğrenmek istedim. Sığ kağıt olduğundan hızlı hareket ediyor stop kaçırmak istemiyorum. Stopunuz nedir?

8. Karsn a dikkat.

düşüncelere kurşun işlemez.

Sayfa 353/1200 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •