Vay beee. Yıllar yıllar önce ilk zamanlarım
Bi kağıt alırdım bekler düşer sonra satardım, bazen sattıktan 1 saat sonra giderdi))) yeni aldığım kağıt da düşerdi.
Yıllar sonra ilk defa böyle hissettim)))
Ben sattım çıkmış. Aylardır hammallığını da yapmıştım. Neyse benim gibi ameleler taşıyacak satacak ki kağıt yükselsin.
İnşallah çıkar, zararda kimse kalmaz. Çok şükür bugüne kadar hiç bi kağıdı satınca kötüleyip düşsede alttan alsam mantığında ki ucuzcu amelelerden olmadım)))
17.40 ı geçmesi çok önemliydi..

TS 1.5 lardan 7 tl ye GS 3.5 lara gelmişken
Fener hissesi çok ucuz kalmıştı bunlara göre. Eğer 20 leri geçerse, ölü kedi hoplaması değil diyebiliriz. Yok buralarda patinaj çekerse bilin ki fır fır git gel..
Bu hafta gs yi yener 20 yi geçerse geri grlmesini de biliriz.. bu sefer sağlamcıyım. Skoru görmeden gelmem.
Sonuçta Lise arasizini almışız. O iş bence müthiş gelir kaynağı olacak. Lakin futbol sonuçlarından mütevellit çok konuşulamadı.
Yatırım tavsiyesi değildir.