Originally Posted by 06acm06 Allah allah, bu 119200 de ne var acaba..[emoji4] Kamyoncu kamyonu devirmiş..Bu tarihi ve endeksin bugün gördüğü değerleri not edin..[emoji4][emoji4] Daha gelirmi aşağıya acaba Sent from my iPhone using Tapatalk
Borsanın bu seviyeye gelmesinde en büyük katkı emeklilik fonlarındaydı. Şimdi bu fonlara tepeden malı kitleyip gidecekler galiba.Sonra gariban BES'çiler beklesin dursun.
Originally Posted by burak1987 Daha gelirmi aşağıya acaba Sent from my iPhone using Tapatalk Dostum bugün 30 endeks desteği test etti ve güzel bir kapanış yaptı..Bence kısa dönemin en güçlü dibi bugün oluştu..
Originally Posted by 06acm06 Dostum bugün 30 endeks desteği test etti ve güzel bir kapanış yaptı..Bence kısa dönemin en güçlü dibi bugün oluştu.. Satamadığım biraz daha fon kaldı. Onuda yarın satarız inşallah Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by mogola Gümüş icin alim yeri ama ben fon olarak almak istiyorum bir tek finasbank var oda TEdasta Yok RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. GMSTRF koduyla hisse senedi işlemi yapar gibi alabilrsiniz.
Originally Posted by myfinans İdlip harekatı bir an meselesidir demiş Cumhurbaşkanı. https://www.ntv.com.tr/turkiye/cumhu...sEKXYf3Petmvbw Onu öğlen dedi üstadım Der demez kırmızıya dönüverdik
Originally Posted by admustafa Onu öğlen dedi üstadım Der demez kırmızıya dönüverdik Hayır ben denmesini demiyorum. Harekat aniden icraata geçerse BİST -5 falan yapabilir.110'lar görülür. Her an herşey olabilecek bir durumda.
Bist şuanda operasyon olasılığını fiyatlamışta olabilir bir miktar.
Forum Rules
Yer İmleri